пʼятницю, 28 лютого 2014 р.

AppZapp: кращий знижковий сервіс в App Store

AppZapp: кращий знижковий сервіс в App Store

Тисячі відмінних додатків стають безкоштовними або продаються за зниженою ціною щодня. AppZapp допоможе лавірувати в цьому величезному потоці, відібравши для вас тільки кращу продукцію. Завантажити додаток з App Store можна

ссылке.


Описати AppZapp в двох словах надзвичайно складно, оскільки мова піде про повноцінної екосистемі. Додаток представляє з себе один з наймасштабніших знижкових сервісів, що залишилися на межах App Store після впровадження цензорами онлайн-магазину нової політики. Тоді під гарячу руку попався AppGratis, цькування якого призвела до видалення програми. До речі, сервіс досі не може домогтися скасування вироку, але мова зараз не про це.


При першому запуску ви потрапите на стартовий екран, розбитий на 9 категорій. В потоковому режимі відображаються поточні дії користувачів, а в налаштуваннях можна внести зміни в обліковий запис, а також поміняти країну App Store, по якому буде проводитися пошук. Інші вкладки в тій чи іншій мірі призначені для пошуку безкоштовних або знижкових додатків.



AppZapp: кращий знижковий сервіс в App StoreAppZapp: кращий знижковий сервіс в App Store


Вкладка «Топ-списки» відображає програми, що стали популярними у різних категоріях. Наприклад, кращу новинку, самий улюблений аудиторією продукт, найбільше раз куплене додаток і так далі. Про поточних розпродажах можна дізнатися, зайшовши у відповідний розділ головного меню. Всі програми в списку будуть відфільтровані за ступенем популярності, тут же можна дізнатися стару ціну продукту і пристрій, для якого він призначений. При виникненні потреби додатка легко сортуються за ціною, а в локальних налаштуваннях вказується бажаний мову, і уточнюються інші параметри. Повернутися до головного меню можна за допомогою кнопки, розташованої в лівій верхній частині екрана.



AppZapp: кращий знижковий сервіс в App StoreAppZapp: кращий знижковий сервіс в App Store


Для оцінки тільки що надійшли додатків слід натиснути на кнопку «Нові». Після цього ви потрапите на до болю знайомий список з назвами нещодавно з'явилися в магазині продуктів. У вкладці «Новини» знаходиться вся інформація про останні оновлення проекту і не тільки. Обійтися без пошуку при такому розмаїтті функцій було б просто негуманно, тому розробники впровадили і його. Пошук здійснюється як по знижкам, так і за новими додатками. Крім того, завжди можна встановити нагадування на знижки за допомогою push-повідомлень, так і поштою.


AppZapp на даний момент є одним з найбільших сервісів пошуку знижкових пропозицій в App Store. Додаток володіє величезною кількістю корисних функцій, тому прямих аналогів у нього немає, але справа навіть не в цьому. AppZapp - це ще й велика спільнота однодумців, які діляться знахідками один з одним, обговорюють новинки в світі App Store і приємно проводять час. Кращого застосування для моніторингу знижок просто не знайти. Відчайдушно рекомендую для ознайомлення. Сподіваюся, ви оціните продукт по достоїнству і зможете заощадити на розпродажах. Скачати AppZapp з App Store можна

ссылке.

Немає коментарів:

Дописати коментар