четвер, 27 лютого 2014 р.

BooDooArt: креативні знайомства

BooDooArt: креативні знайомства

Сучасне суспільство все більше і більше переносить спілкування один з одним в соціальні мережі, месенджери і інші електронні майданчики в інтернеті. Навіть банальні телефонні дзвінки сьогодні почути вкрай складно, адже пару рядків тексту у вигляді повідомлення - це більш простий і зрозумілий спосіб висловити свої думки для молоді двадцять першого століття. Урізноманітнити спілкування у всесвітній павутині, підібравши ключ до творчого початку особистості, покликане додаток BooDooArt, яке можна безкоштовно завантажити на iPad за засланні в App Store.



BooDooArt - це новий цікавий соціальний сервіс для спільного малювання на сенсорному екрані iPad. Головне його гасло: «Один екран - два планшета». Дійсно, програма пропонує користувачам одне полотно, на якому малювати одночасно можуть двоє. Спільне малювання - найкращий спосіб ділитися думками та емоціями з близькою людиною, який з якоїсь причини не може бути поруч в даний момент часу.



BooDooArt: креативні знайомства



BooDooArt інтегрується з соціальними мережами Facebook і вКонтакте, і дає можливість все в пару тапов по екрану iPad почати творити разом з будь-яким її користувачем. Це може бути хто-небудь зі списку друзів або абсолютно випадковий чоловік, якого програма знайде в якості можливості для нового знайомства. Познайомитися з людиною з допомогою малювання? Щось новеньке!



BooDooArt: креативні знайомства



Кажуть, натуру людини можна визначити лише за допомогою його малюнків - цей принцип використовується і в BooDooArt. Чим більше пари буде малювати разом, тим більше буде дізнаватися один одного з різних сторін. Зрештою, додаток представить людей, які вже встигли відчути натуру свого «співрозмовника». Навряд чи у когось вийде залишитися розчарованим.



BooDooArt: креативні знайомства



Вектор для спілкування в BooDooArt може бути заданий цікавими іграми, психологічними тестами і захоплюючими завданнями, вбудованими в додаток.



BooDooArt: креативні знайомства



В останні оновлення програми був доданий розділ «Шедеври», в який можна додавати свої кращі малюнки, а також найкращі творіння друзів.



BooDooArt: креативні знайомства



BooDooArt - це відмінний спосіб поспілкуватися з рідними і близькими по-новому, а також знайти безліч нових цікавих знайомих. Завантажити додаток на iPad можна безкоштовно по засланні в App Store.

Немає коментарів:

Дописати коментар