четвер, 27 лютого 2014 р.

Американці позбавляються від старих iPhone

Американці позбавляються від старих iPhone
Вже зовсім скоро публіці буде представлений iPhone 5, і власники «яблучних» смартфонів попередніх поколінь в масовому порядку перепродують свої девайси, маючи намір придбати новинку. Більшості вступників на перепродаж iPhone не виповнилося і двох років, повідомляє USA Today.





Безпрецедентна хвиля продажів викликана чутками про суттєве оновлення функціональності та дизайну iPhone в новому поколінні. Багато користувачів iPhone 4 відмовилися від оновлень на iPhone 4S, який не мав суттєвих відмінностей від попередника. Зате тепер вони з радістю готові змінити набридлий за два роки дизайн. Як говорить Джефф Трэчсел, головний маркетолог компанії NextWorth, які скуповують б/в електроніку, кількість їх клієнтів зростає кожного разу перед презентацією Apple, але зараз це сталося раніше і в більшому масштабі.





Половина вступників на перепродаж «яблучних» смартфонів - це модель iPhone 4, ще 20% становить iPhone 4S, а відсотки, що залишилися, припадають на iPhone 3G/3GS.





Конкуренти NextWorth, компанія Gazelle, теж відзначили різке зростання бажаючих збути з рук старий девайс. «Судячи з їх кількості, Apple чекає найбільший старт iPhone, - говорить менеджер Антоні Скарселла. - Новий вигляд виразно впливає на поведінку споживачів».





В даний час за найдорожчу модель iPhone (AT&T iPhone 4S 64 ГБ) скупники пропонують близько $315, за найдешевшу (iPhone 3G 8 ГБ) - близько $35. AT&T iPhone більш дорогі, оскільки вони використовують технологічний стандарт, підтримуваний у багатьох країнах світу. Чим ближче вихід iPhone 5, тим нижче стають ціни.




Немає коментарів:

Дописати коментар