четвер, 27 лютого 2014 р.

NYRBY: світ навколо тебе

NYRBY: світ навколо тебе

Останнім часом багато активні користувачі соціальних і новинних сервісів почали «потопати» у величезній кількості інформації, переважна частина якої абсолютно марна. Більшість подій, які відбуваються десь у світі або навіть у власній країні часом абсолютно не мають ніякої цінності, але захаращують ньюс-стрічки настільки, що справді важливі речі залишаються без уваги. Вирішити цю проблему покликана додаток NYRBY, яке можна завантажити на iPhone в App Store ссылке.



NYRBY - це розумний соціально-новинний сервіс, який відображає ті події або тих людей, які відбуваються або знаходяться десь поруч з користувачем. Воно допоможе завжди бути в курсі подій, заходів свого міста та прилеглих регіонів, а також дозволить познайомитися з розумними цікавими людьми, що мають схожі інтереси.



NYRBY: світ навколо тебеNYRBY: світ навколо тебе



З допомогою NYRBY його користувач завжди буде в курсі всіх подій, які відбуваються в його місті, районі, кварталі, вулиці чи будинку. Це можуть бути якісь цікаві масові заходи, які варто відвідати, відкриття нових цікавих місць, які варті уваги. Це виставки та розпродажі, гастролі відомих артистів і флешмоби, мітинги і акції підтримки. Це прохання комунальних служб на час прибрати автомобілі з подвір'я перед будинком для прибирання, запрошення сусідів у гості, пропозиція підвести кого-то до центру, щоб зайняти порожні місця в машині, це рекомендація нового кафе, де печуть шикарні плюшки. NYRBY - це світ навколо тебе!



NYRBY: світ навколо тебеNYRBY: світ навколо тебе



NYRBY позбавить від необхідності перегляду нескінченних новинних стрічок в пошуках чогось важливого, що може заощадити до двох годин на день. Події в додатку автоматично фільтруються і можуть бути доставлені користувачеві в конкретне зручний час. Чому б не ознайомитися зі свіжою корисною інформацією за чашкою ранкової кави, наприклад? Програма збирає дані про смаки і уподобання користувача, місцях, які йому цікаві для того, щоб з допомогою складних математичних алгоритмів звести його з людьми, які люблять щось подібне. Людина, з яким користувач NYRBY ніколи б не познайомився, може стати близьким другом або навіть більше.



NYRBY допоможе відкрити світ навколо заново, а завантажити його на iPhone можна абсолютно безкоштовно за засланні в App Store.

Немає коментарів:

Дописати коментар