середу, 26 лютого 2014 р.

iPad Mini може стати дефіцитом

Аналітик NPD DisplaySearch Річард Шим, розповів CNET, що один з двох постачальників семидюймовим екранів для Apple відчуває технологічні проблеми, що фактично скорочує кількість повноцінних виробничих партнерів Apple з постачання дисплеїв до одного.


Замість партнерства з Samsung - колишнім постачальником матриць для Apple номер один - каліфорнійська компанія замовила екрани у LG і AU Optronics. LG відвантажила 300 тис. панелей у вересні, маючи плани наростити виробництво до одного мільйона в жовтні, 2.5 мільйонів в листопаді і 3 мільйонів в грудні.


У AU ж явно якісь проблеми у виробництві. У вересні їй вдалося відвантажити лише 100 тис. панелей і під загрозою зриву плани по відвантаженню 400 тис. в жовтні, 800 тис. в листопаді і 1 міл. у грудні.


«Зараз ми починаємо бачити наслідки пертурбацій Apple і Samsung», - сказав Шім. «Проблема в тому, що AUO новий постачальник і він не здатний дати необхідні Apple обсяги. Так що, по суті, тільки один постачальник».


На даний момент Apple володіє достатньою кількістю пристроїв на момент запуску продукту, але так як попит обіцяє бути великим, цілком може статися, що iPad Mini стане дефіцитом вже найближчим часом.



iPad Mini може стати дефіцитом

Немає коментарів:

Дописати коментар