пʼятницю, 28 лютого 2014 р.

Безкоштовні додатки на 18 червня

В цій рубриці публікуються короткі огляди програм з усіх регіональних App Store, які стають безкоштовними на обмежений час. Завантаживши додаток в рамках промо-акції його видавця, ви отримуєте безкоштовно довічно, всі його оновлення в майбутньому також безкоштовні.
Безкоштовні додатки на 18 червняБезкоштовні додатки на 18 червняБезкоштовні додатки на 18 червняБезкоштовні додатки на 18 червняБезкоштовні додатки на 18 червня Рейтинг: 2726

Panorama 360 Camera

Безкоштовні додатки на 18 червня
66 руб. безкоштовно
Безкоштовні додатки на 18 червня

Panorama 360 Camera - за допомогою цього додатка ви можете створювати панорамні знімки на триста шістдесят градусів. Головна особливість, яка виділяє 360 Panorama серед інших додатків в тому, що в програмі використовується спеціальна 360-градусна сітка і гіроскоп для точного накладення знімків. Крім того 360 Panorama виправляє флуктуації освітленості при обертанні з допомогою датчика освітлення iPhone.

Підтримувані пристрої: iPad 2, iPad Mini 4G, iPhone5c, iPad Mini, iPhone 3GS, iPhone 4S, iPhone 5, iPodTouchFift
Розмір: 6.3 MB
Мова: EN
Видавець: Go2Share

Огляди інших безкоштовних програм читайте в рубриці іБесплатно або в однойменному додатку. Нагадуємо, що у цій рубриці представлені програми, які безкоштовні обмежений час на зазначену дату. По закінченні дії безкоштовного періоду вони знову стають платними.

Немає коментарів:

Дописати коментар