пʼятницю, 28 лютого 2014 р.

Детальний огляд iPhone 6 відкриває нові подробиці

Детальний огляд iPhone 6 відкриває нові подробиці

Вчора на сайті VentureBeat був опублікований докладний огляд майбутнього iPhone 6, пропонує крім вже відомих чуток деякі не згадані раніше деталі. Згідно з повідомленням, вся інформація отримана від джерела, знайомого з реальними планами компанії Apple, інших вказівок на походження наведених даних сайт не надає.



Джерело підтверджує чутки про те, що на презентації 9 вересня будуть представлені обидві моделі смартфона, але якщо класична версія iPhone з'явиться в продажу приблизно в середині вересня, 5, 5-дюймова модель буде випущена на ринок на місяць пізніше. Дисплеї смартфонів будуть покриті ультра-міцним матеріалом, яке міцніше Gorilla Glass, але все ж поки поступається сапфіровому.



Смартфони нового покоління будуть оснащені новим процесором A8 з частотою 2, 2 ГГц, а також чіпами WiFi стандарту 802.11 ac від Broadcom, чіпами NFC виробництва NXP і мобільними модемами MDM9x35 виготовленими компанією Qualcomm. Сканер відбитків пальців Touch ID отримає деякі поліпшення, швидкість читання відбитків підвищиться в кілька разів і скоротиться кількість неточних сканувань, крім того, буде підвищено рівень захисту інформації.



За словами джерела, Apple також експериментує з підключенням навушників Beats через роз'єм Lightning і розглядає можливість створення особливого зв'язку між смартфоном і навушниками з допомогою спеціального чіпа.

Немає коментарів:

Дописати коментар