середу, 26 лютого 2014 р.

У нью-йоркському Сохо відкрився оновлений Apple Store

Сьогодні в Нью-Йорку відкрився після реконструкції магазин Apple Store, розташований в районі Сохо на Прінс-стріт. Магазин, який займає площу понад 460 кв. м в будівлі колишнього поштового відділення, був повністю оновлений.




Після переробки в магазині стало більше місця для відвідувачів та працівників, а його головна новинка - оснащений за останнім словом техніки зал для презентацій та майстер-класів. Магазин в Сохо стане першим нью-йоркським магазином Apple, в якому є кімната для брифінгу, призначена для співробітників магазину. Стійка Genius Bar теж була збільшена, і тепер фахівці техпідтримки зможуть обслуговувати більшу кількість клієнтів одночасно.



У нью-йоркському Сохо відкрився оновлений Apple StoreУ нью-йоркському Сохо відкрився оновлений Apple StoreУ нью-йоркському Сохо відкрився оновлений Apple StoreУ нью-йоркському Сохо відкрився оновлений Apple StoreУ нью-йоркському Сохо відкрився оновлений Apple StoreУ нью-йоркському Сохо відкрився оновлений Apple Store


До 10 години ранку, коли оновлений магазин вперше відкрився для відвідувачів, у його дверей вже вишикувалася черга. Перші три тисячі покупців отримали в подарунок на футболці.




Поки магазин в Сохо був закритий на реконструкцію, поблизу був організований тимчасовий пункт обслуговування клієнтів, на обладнання якого Apple витратила 1, 4 млн доларів.



Немає коментарів:

Дописати коментар