середу, 26 лютого 2014 р.

Порівняння iOS з Windows 8 Consumer Preview (відео)

Коли Microsoft випустила бета-версію Windows 8 Consumer Preview, у користувачів відразу ж виник інтерес порівняти операційну систему з єдиним реальним конкурентом на ринку планшетів - з iOS на iPad 2.


У інженерів Microsoft було більше часу для того, щоб підготувати більший функціонал ОС на відміну від Apple, у якій необхідність оновлення системи диктується виходом нових пристроїв. Справа в тому, що в деяких областях Windows 8 все ще відстає від iOS, незважаючи на те, що Apple готується оновлення ОС з виходом iPad 3.



Порівняння iOS з Windows 8 Consumer Preview (відео)


У той час як користувачами проводилося порівняння Windows 8 і iOS, в мережі з'явилося відео, в якому Джошуа Топольський наочно демонструє ключові подібності та відмінності на обох платформах.


Варто підкреслити, що інтерфейс Metro, заснований на управлінні жестами, обходить iOS як мінімум у двох аспектах. Користувачі продукції Apple сподіваються, що iPad наступного покоління буде містити кілька козирів у рукаві.



Порівняння iOS з Windows 8 Consumer Preview (відео)


В кінці відео, планшет під управлінням Windows 8 показує своє справжнє обличчя. Незважаючи на те, що це ще не остаточний вихід Windows 8, в одному місці з'являється вигляд старого робочого столу Windows, що не може не викликати занепокоєння. Коли після всіх демонстрацій функціоналу на екрані виявляється робочий стіл, виникає цілком доречне відчуття, що ми повернулися до старих часів планшетних ПК.


Не може ж Microsoft робити цю помилку знову і знову? Судіть самі:



Немає коментарів:

Дописати коментар