середу, 26 лютого 2014 р.

Програми зі знижкою на 15 липня

Практикується розробників iOS-додатків політика тимчасових знижок дозволяє нам часом завантажувати найкращі і нерідко дорогі програми за цілком прийнятною ціною. У даній рубриці ми будемо інформувати вас про програми, обмежений час доступних в App Store зі знижкою.
Програми зі знижкою на 15 липняПрограми зі знижкою на 15 липняПрограми зі знижкою на 15 липняПрограми зі знижкою на 15 липняПрограми зі знижкою на 15 липня Рейтинг: 347

AirDisk Pro

Програми зі знижкою на 15 липня
66 руб. 33 руб.
Програми зі знижкою на 15 липня

AirDisk Pro - це додаток дозволить вам зберігати, переглядати і управляти файлами на вашому iPhone, IPad і IPod Touch. Ви можете підключитися до AirDisk Pro з будь-якого Mac або ПК через Wi-Fi мережі і передавати файли шляхом перетягування і файли потраплять до вас прямо з Finder або Windows Explorer. AirDisk Pro має функції: перегляду документів, PDF Reader, музичний плеєр, переглядач зображень, диктофон, текстовий редактор, менеджер файлів і підтримку більшості файлових операцій: видалення, переміщення, копіювання, електронна пошта, обмін, розпакування та багато іншого.

Підтримувані пристрої: iPhone 4S, iPad Mini, iPhone 5, iPhone5s, iPhone 3GS, iPhone5c
Розмір: 20.1 MB
Мова: RU, EN, FR, DE, IT, ES
Видавець: Felix Yew

Огляди інших додатків зі знижкою доступні в рубриці іРаспродажи. У цій рубриці представлені програми, які знижені в ціні (не безкоштовні) на обмежений час на зазначену дату. По закінченні дії знижкового періоду вони знову продаються за колишньою ціною.

Немає коментарів:

Дописати коментар