вівторок, 25 лютого 2014 р.

У Бразилії відкриється найдорожчий Apple Store

У Бразилії відкриється найдорожчий Apple Store

Минулого тижня ми писали, що Apple відкриє на території Бразилії свій перший Apple Store. Але сьогодні в Мережі з'явилася погана новина для жителів Ріо-де-Жанейро: ціни на нові ідевайсы в даній точці продажу, м'яко кажучи, не будуть відрізнятися прихильністю до споживача.



Згідно Bloomberg, за новенький iPhone 5s з 16 Гбайт пам'яті на борту майбутньому власникові доведеться заплатити 2799 реалів ($1 174). У США цінник більш прийнятний і складає всього $649, теж можна сказати і про жителів Китаю, де за аналогічний девайс зажадають $872.



У Бразилії ціна на продукти Apple підскочила на 17% у вересні минулого року. Жодних коментарів щодо такого високого рівня цін в офіційній роздрібній точці продажу немає. Ймовірно, на новій для компанії території введені занадто високі податки на техніку.



Зазначимо, що Бразилія є одним з 10 кращих ринків для продажу смартфонів. Майже 50 млн користувачів живуть на даній території, що становить близько 3% світової користувацької бази. Подивимося, наскільки зможе збентежити зазначений цінник потенційних власників.

Немає коментарів:

Дописати коментар