пʼятницю, 28 лютого 2014 р.

Безкоштовні додатки на 13 листопада


Безкоштовні додатки на 13 листопадаSkySafari 3 (iPhone, iPad; 99р(2.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 4.5) - третя версія одного із самих популярних додатків в AppStore. Додаток показує 120 000 зірок, 220 з найвідоміших зоряних скупчень, туманностей і галактик. Воно відображає великі планети Сонячної системи, великі астероїди і комети, використовуючи супутникове забезпечення НАСА. У додатку є енциклопедичні опису сузір'їв, зірок і планет, написані професійними астрономами. Сотні знімків НАСА



Безкоштовні додатки на 13 листопадаБезкоштовні додатки на 13 листопадаБезкоштовні додатки на 13 листопада







Безкоштовні додатки на 13 листопадаSuper World Adventures
(iPhone; 66р(1.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 4) - юний лісоруб взяв з собою на роботу заздалегідь приготований обід, але кабан злодій вкрав його і тепер потрібно його знайти. Розробники з Trinity Interactive Limited дуже старалися змінити сюжетну лінію і зробити її схожою на історію з Маріо, але у них нічого не вийшло. Замість водопровідника - лісоруб у такому ж червоно-синьому костюмі і кепці, замість викраденої принцеси - обід, так і весь геймплей нагадує такий в Super Mario. Це барвистий платформер, в якому вам належить стрибати, кидати жолуді, перетинати річки, підніматися в гори і масу інших занять для досягнення своєї мети - повернути вкрадений обід та інвентар, адже ви початківець дроворуб.



Безкоштовні додатки на 13 листопадаБезкоштовні додатки на 13 листопада







Безкоштовні додатки на 13 листопадаMiniatureCam (iPad; 33р(0.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 5) - додаток дозволяє записувати відео в режимі реального часу, тим самим, ви можете знімати воістину дивовижні ролики, в яких буде створена ілюзія іграшкового світу. Крім цього, програма здатна проводити зйомку фотографій. На даний момент з усіх існуючих додатків подібного роду саме MiniatureCam дозволяє за лічений секунди домогтися бажаного ефекту. MiniatureCam, з дружнім інтерфейсом і різноманіттям різних ефектів зможе недосвідченого користувача зробити професійного «тилтшифтера».



Безкоштовні додатки на 13 листопадаБезкоштовні додатки на 13 листопадаБезкоштовні додатки на 13 листопада







Безкоштовні додатки на 13 листопадаDriving Recorder - TripREC (iPhone; 66р(1.99) → Безкоштовно; Мова: українська) - досить простий інструмент запису водіння. Відеореєстратор TripREC, розроблений спеціально для запису вашого водіння і подорожей. Він може перетворити ваш iPhone в сильний інструмент, у якого є здатність робити запис і відтворення відео. TripREC в змозі зробити запис вашого маршруту, позиції, відстані, швидкості та іншої детальної інформації. Настроюваний показ карти в реальному часі (стандарт, супутник, гібрид), запис в реальному часі: маршруту, швидкості, відстані та іншого, режим запису петлі, який зберігає фінальні "X" секунд відео, опціональне затемнення екрану, режим нічного бачення зі світлом від вбудованого спалаху і багато іншого.



Безкоштовні додатки на 13 листопадаБезкоштовні додатки на 13 листопада







Безкоштовні додатки на 13 листопадаCritter Escape (iPhone, iPad; 33р(0.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 5) - БІЖИ КРОЛИК, БІЖИ! У цій пригодницькій грі від Chillingo вам потрібно втекти з секретної дослідної лабораторії. Грайте за тестовий зразок і прокладаючи собі шлях по коридорах лабораторії, уникаючи охоронців і збираючи предмети. Інтуїтивне управління і смішна анімація роблять гру Critter Escape обов'язковою в колекції кожного геймера. Плавний геймплей і головоломні рівні для перевірки вашого інтелекту і швидкості реакції, симпатичний основною персонаж з неймовірною анімацією, божевільні змінюються посилення докорінно змінюють стиль вашої гри і більше ста двадцяти рівнів для втечі.



Безкоштовні додатки на 13 листопадаБезкоштовні додатки на 13 листопада


Огляди інших безкоштовних програм читайте в рубриці

іБесплатно або в однойменному додатку. Нагадуємо, що у цій рубриці представлені програми, які безкоштовні обмежений час на зазначену дату. По закінченні дії безкоштовного періоду вони знову стають платними.

Немає коментарів:

Дописати коментар