середу, 26 лютого 2014 р.

Затримка iPad mini 2 не загрожує положенню Apple

Затримка iPad mini 2 не загрожує положенню Apple

Чутка про те, що реліз нового покоління iPad mini з дисплеєм Retina буде перенесено на першу половину наступного року, послужив приводом для розмов, що така затримка може пошкодити положення Apple на ринку планшетів. Зокрема, на сайті Motley Fool було висловлено думку, що «слабкий» дисплей першого iPad mini (1024 x 768) дозволить 7-дюймовим планшета від Amazon і Google, які використовують панелі з роздільною здатністю 1280 x 800, в недалекому майбутньому потіснити свого конкурента. «Якийсь час Apple ще зможе утримувати колишні позиції за рахунок своєї екосистеми і надійного якості, але тільки обмежений час». Однак оглядач ділового журналу Fortune Филллип Елмер-де-Уітт з цією думкою не згоден.


Обґрунтовуючи свою точку зору, він наводить діаграму, де показано розподіл північноамериканського веб-трафіку серед користувачів планшетів різних виробників. Цю діаграму він іронічно називає «Apple iPad і тринадцять гномів».



Затримка iPad mini 2 не загрожує положенню Apple


Як зазначає Елмер-де-Уітт, ще ні один користувач iPad mini не називав його дисплей «слабким», а гігантський відрив iPad від конкурентів, демонстрований на діаграмі, говорить про те, що турбуватися Apple поки немає про що.

Немає коментарів:

Дописати коментар