пʼятницю, 28 лютого 2014 р.

Програми зі знижками на 7 серпня


Програми зі знижками на 7 серпняABBYY FineScanner (iPhone; 9.99 → 0.99, Рейтинг: 5; Мова: Ru) - мобільний сканер на всі випадки життя! Скануйте за допомогою камери iPhone документи, чеки, рецепти, замітки, статті, зображення, діаграми, таблиці, слайди презентацій, оголошення і навіть рекламні щити на вулиці, а результат зберігайте в PDF або JPEG. Завдяки технології обробки зображень від компанії ABBYY додаток відрізняється швидкістю, ефективністю і високою якістю роботи.



Програми зі знижками на 7 серпняHunters 2 (iPhone, iPad; 4.99 → 0.99; Рейтинг: 4.5) - класична стратегія з елементами action. Вибрав Hunters 2 гравцеві буде потрібно керувати загоном бійців. Кожен із членів нашого загону за один хід здатний або переміщатися на певну відстань, що залежить від його класу, або атакувати противника кілька разів поспіль, що знову-таки залежить від спеціалізації.


Огляди інших додатків зі знижкою доступні в

рубрике іРаспродажи. У цій рубриці представлені програми, які знижені в ціні (не безкоштовні) на обмежений час на зазначену дату. По закінченні дії знижкового періоду вони знову продаються за колишньою ціною.

Немає коментарів:

Дописати коментар