пʼятницю, 28 лютого 2014 р.

Помити автомобіль-стало простіше!

Помити автомобіль-стало простіше!

Санкт-Петербург навряд чи можна назвати містом, в якому можна довго їздити на чистому автомобілі після виїзду з мийки. Часті дощі і сльота, і «пилові бурі» в нетривалий період ясної погоди змушують то і справа мити машину. Незважаючи на бурхливе зростання кількості автомийок в місті, часто автовласникам доводиться стояти в черзі. Як правило просто тому, що у них немає інформації про інших вільних автомийках поблизу.




У квітні 2012 року компанія «Мобільні платформи» випустила додаток для iPhone, яке дозволяє автолюбителям Санкт-Петербурга знаходити найближчі до них автомийки в будь-якому районі міста «

Автомийки - Санкт-Петербург». Перевірено - де б ви не знаходилися в межах КАД, поруч завжди знайдеться десяток-інший автомийок. Навіщо стояти в черзі, якщо можна проїхати 500 метрів і заощадити час? Звичайно, якщо ви не є принциповим прихильником певної автомийки.



Помити автомобіль-стало простіше! Помити автомобіль-стало простіше!


В базі програми понад 450 автомийок. На відміну від альтернативних варіантів пошуку, таких як карти відомих пошукових систем в інтернеті, ця програма може похвалитися достовірністю інформації - все автомийки перед занесенням в базу даних перевірені на їх наявність. Можливість приїхати до непрацюючої мийці мінімальна - база оновлюється щомісяця. Також, що важливо і зручно, автомийки показані на карті в точній відповідності з їх фактичним місцем розташування, а не просто з прив'язкою до адресою. Що стосується адрес, то до них додані коментарі, оскільки часто просто за адресою, вказаною в якомусь довіднику, автомийку не знайти (якщо, наприклад, вона знаходиться у дворах житлового комплексу або вона просто не має адреси, а вказано адресу найближчого до неї вдома тощо). Часто саме автомийки, які важко знайти за адресою, виявляються вільними саме з цієї причини.



Помити автомобіль-стало простіше! Помити автомобіль-стало простіше!


Ваш мобільний додаток допоможе автовласникам витрачати менше часу на догляд за своїм автомобілем, а власникам автомийок успішніше розвивати свій бізнес. В результаті наше місто стане виглядати трохи чистіше.




До особливостей програми можна віднести пошук найближчих автомийок (виводиться інформація про 20-ти найближчих автомийках), по районах міста, що працюють цілодобово. Тут же є можливість налаштувати вигляд продставления інформації - на карті або списком. До кожної автомийці вказано адресу, режиму роботи і, якщо є, контактний телефон.



Помити автомобіль-стало простіше!


У найближчих оновленнях розробники нам обіцяють додати інформацію про вартість послуг, про додаткові послуги, про наявність прилеглої ремзоны. Також за допомогою цієї програми ви зможете вже в недалекому майбутньому шукати автоматичні автомийки.


Вартість програми «

Автомийки - Санкт-Петербург» становить 3 долари, а час, заощаджений за допомогою цього додатка, безцінне.

Немає коментарів:

Дописати коментар