пʼятницю, 28 лютого 2014 р.

Ping app: нове слово у мобільному спілкуванні

Ping app: нове слово у мобільному спілкуванні

Мультиплатформенні мобільні додатки для миттєвої листування набирають все більшу популярність. Конкуренція досить жорстка, розробникам доводиться вдаватися до різних хитрощів: стікерами, швидкої реєстрації, різноманітних тем оформлення. Дивно, але лідери ринку, такі як WhatsApp, пропонують досить обмежені можливості. Серед усього розмаїття месенджерів, потрапила дуже цікава альтернатива з простою назвою Ping.



Додаток Ping, яке ви можете завантажити за засланні в App Store, козиряє повною конфіденційністю повідомлень. При тому ми самі вільні вибирати, в якому порядку буде відбуватися зберігання наших чатів. Наприклад, так званий snap-mode дозволить видаляти листування практично миттєво. У співрозмовника не більше 5 секунд, щоб прочитати повідомлення. При цьому повідомлення видаляються не тільки з телефону співрозмовників, але і з сервера програми. Особливо хочеться відзначити опцію total erase, вона дозволяє затерти всю історію листування, включаючи дані на сервері. Конфіденційність, мабуть, слово, яке як не можна краще характеризує ідеологію Ping.



Ping app: нове слово у мобільному спілкуванніPing app: нове слово у мобільному спілкуванні



Про дизайн хочеться поговорити окремо. Багато месенджери стали поширювати стікери. На відміну від простих смайлів, вони обіграють карикатурні сценки або стану з життя. Дуже зручна річ, особливо в спілкуванні між друзями. Проблема в тому, що багато просять за них грошей. Ось тут Ping на дві голови вище конкурентів. Ви знайдете як мінімум 13 детально опрацьованих набору стікерів, які доступні до завантаження відразу після установки програми. І це не рахуючи 4 установлених за замовчуванням. Малюнки по стилістиці припадуть до смаку більш зрілої аудиторії. Крім іншого, інтерфейс повністю відповідає канонам iOS 7.



Ping app: нове слово у мобільному спілкуванніPing app: нове слово у мобільному спілкуванні



За замовчуванням встановлена темна тема, але в опціях ви знайдете цілий калейдоскоп фарб. Інтерфейс дійсно змінюється, відбувається повна заміна оформлення додатка, а не банальна зміна фону повідомленні. Ping пропонує безкоштовно те, за що інші програми деруть немалі гроші, адже розробники раніше його вдосконалюють, вносячи все нові і нові плюшки.



Реєстрація зажадає ввести номер мобільного телефону. Не лякайтеся, сьогодні це стандартна процедура, свого роду спосіб одним махом убити кількох зайців. Тим не менш, нікнейм ви обираєте самостійно. За бажанням свій номер телефону дозволено приховати від усіх користувачів і залишитися анонімом. Знайти людину вийде через спеціально присвоєний Ping'an ом автоматичний ID.



Ping app: нове слово у мобільному спілкуванніPing app: нове слово у мобільному спілкуванні



І наостанок додам: під час чату у верхньому правому куті є значок «блискавки». Натиснувши на нього, ви посилаєте сигнал співрозмовнику. Досить оригінальний спосіб нагадати про себе. Думаю, Ping оселився в моєму телефоні надовго, буду пильно стежити за розвитком програми. Все-таки красивий інтерфейс, конфіденційність, плюс швидкість роботи тут вирішальний фактор на тлі конкурентів. Додаток поширюється абсолютно безкоштовно. Скачати Ping можна засланні в App Store.

Немає коментарів:

Дописати коментар