середу, 26 лютого 2014 р.

Loudbook 2.3 - грандіозне оновлення бібліотеки у новій версії

Loudbook 2.3 - грандіозне оновлення бібліотеки у новій версії

Аудиобиблиотека Loudbook відома нашим читачам не перший день. Щотижня пополняемое новинками додаток досить давно знайомить нас (а ми, в свою чергу, вас) з новими релізами самих різних літературних жанрів у форматі аудіокниги.


Вчора в App Store стала доступна нова оновлена версія відомого додатка. Однак, якщо в минулому оновленні цього

бесплатного додатки з'явилися такі функції, як «Пошук книги по автору», таймер для відключення iPhone/iPad перед сном і продовження відтворення книги після відповіді на дзвінок, то версія 2.3 представляє собою скоріше додавання величезної кількості нових книг, серед яких хіти та нові, в бібліотеку і "косметичне оновлення програми. Так, зокрема, змінилася іконка. Кількість книг перевалило далеко за дві тисячі. Серед новинок - найвідоміші твори як белетристики, так і класики.


В іншому ж все залишилося по-старому. Інтерфейс додатка і його функціонал практично не змінилися. В основному меню п'ять кнопок - "Каталог", "Пошук" (і автору, і по назві), "Мої книжки", "Плеєр", "Інформація". Пошук здійснюється як за тематичними розділами, так і серед новинок, або серед хітів. Покупка книг у Loudbook здійснюється за допомогою системи In-App Purchase.


Розробники попереджають, що якщо при оновленні програми купівлі раптом зникли з вашої бібліотеки, не думайте, що вони віддалилися. Просто знайдіть ці книги в каталозі і заново скачайте їх, на цей раз безкоштовно, або скористайтесь кнопкою «Відновити покупки» у розділі «Мої книжки».


.



Loudbook 2.3 - грандіозне оновлення бібліотеки у новій версіїLoudbook 2.3 - грандіозне оновлення бібліотеки у новій версії


У програму інтегрований медіаплеєр, в якому і будуть відтворюється всі куплені вами книги. Плеєр зручний і простий - у ньому всього три основні кнопки: пауза/відтворення, перемотування назад і вперед.


Що ж стосується вмісту Loudbook - вибір аудіокниг у ній традиційно великий і різноманітний. Тут і сучасна проза, і іноземна література, книги по бізнесу, навчальна література, тренінги, поезія, класична література, книги для дітей і гумор.



Loudbook 2.3 - грандіозне оновлення бібліотеки у новій версіїLoudbook 2.3 - грандіозне оновлення бібліотеки у новій версії


З допомогою

Loudbook ви зможете завантажувати і слухати величезну кількість самих цікавих і свіжих книг. Додаток, каталог якого постійно оновлюється, складе з аудіокниг вашу особисту бібліотеку. А нещодавно у Loudbook з'явилося своє застосування і в Mac App Store, яке також доступно безкоштовно.




Немає коментарів:

Дописати коментар