пʼятницю, 28 лютого 2014 р.

Новинки App Store за минулий тиждень


Новинки App Store за минулий тижденьEmail++ (iPhone; Ціна: Безкоштовно; Мова: українська) - набирати електронні листи на крихітній клавіатурі тяжко і нудно. Завдяки Email++ вам більше не доведеться витрачати час на це. Просто потрясіть пристрій або натисніть в будь-якому місці екрану і почніть говорити - ваш лист вже готове до відправки. Магія самої досконалої технології розпізнавання мови в дії. Ви також можете надіслати аудіофайл із записаною мовою з самим листом.



Новинки App Store за минулий тижденьНовинки App Store за минулий тижденьНовинки App Store за минулий тиждень







Новинки App Store за минулий тижденьAngry Birds Star Wars (iPhone; Ціна: 33р ($0.99); Рейтинг: 5), також HD-версія (iPad; Ціна: 99р ($2.99)) гри. Давним-давно, в далекій, далекій галактиці... група птахів-повстанців зіткнулася з галактичної загрозою: злими імперськими свиноштурмовиками! Завдавши удару з таємницею бази, птиці-повстанці здобули свою першу перемогу над злими імперськими свинями. В ході битви шпигунам повстанців вдалося вкрасти таємні плани суперзброї Імперії, Свинозвезды смерті, і вони мчать, щоб доставити плани птахам-повстанцям. Саме зараз їм потрібна ваша допомога!



Новинки App Store за минулий тиждень


Приєднайтесь до епічному пригоді разом з Angry Birds в легендарній всесвіту Зоряних воєн! Використовуйте Силу, орудуйте своїм світловим мечем і знищуйте свиноштурмовиков в міжгалактичному подорожі з пустель Татуїна в глибини Свинозвезды смерті, де ви зустрінетеся з жахливим Дартом Вейдером, Темним володарем свиней! Чи зможете ви стати майстром-джедаєм і відновити свободу в галактиці?



Новинки App Store за минулий тиждень







Новинки App Store за минулий тижденьМій Маленький Поні: Дружба це чудо (iPhone, iPad; Ціна: Безкоштовно; Рейтинг: 4.5; Від Gameloft) - ви готові до пригоди разом з Іскорки і її друзями? Провівши багато століть в ув'язненні, Місячна Поні, нарешті, вибралася на волю, і в Понивилле настала вічна ніч! Тільки Сутінкова Іскорка і її друзі в силах звільнити Понівілль і повернути світ і дружби на землю. Допоможіть поні відбудувати містечко і здійснити свої мрії в цікавих завданнях!



Новинки App Store за минулий тижденьНовинки App Store за минулий тиждень







Новинки App Store за минулий тижденьStripy: Lost and Hungry (iPhone, iPad; Ціна: 33р($0.99); Мова: українська) - каково це - бути самотнім, голодним хамелеоном, що застряг в невідомому пустельному світі? Дізнайтеся це самі в грі Stripy: Lost and Hungry! Для Страйпи все змінилося до гіршого, коли він був розлучений зі своїми улюбленими власниками. Тепер йому належить довгий і небезпечний шлях назад надзвичайно важкопрохідної місцевості. Допоможіть Страйпи зорієнтуватися в лабіринті міських вулиць, заростях джунглів і пустельних рівнинах, щоб повернутися в своє улюблене гніздечко!



Новинки App Store за минулий тиждень


У подорожі по диких місцях є багато плюсів, наприклад - завжди свіжа їжа, яка зустрічається всюди! Страйпи ніби потрапив в рай для хамелеонів - навколо нього літає маса комах, якими він не проти поласувати! Проведіть нашого чарівного героя через 3 приголомшливі локації, де все змінюється, як в реальному світі - який час доби, погодні умови та багато іншого!



Новинки App Store за минулий тиждень


Нудьгувати не доведеться - вас чекають більше ста видів комах, яких Страйпи хотів би спробувати на смак! Отже, подорож починається! Будьте готові до неймовірних та веселих пригод в грі Stripy: Lost and Hungry!







Новинки App Store за минулий тижденьCamera Professional Effects by Fresh Touch (iPhone, iPad; Ціна: Безкоштовно; Рейтинг: 4.5) - завдяки цьому додатку Ви зможете закарбувати важливі моменти, створюючи дивовижні фотографії на своєму iPhone, iPod Touch і iPad, що обов'язково стане для Вас захоплюючою хобі. Спалах - це ефект редагування, який робить фотографії більш яскравими і приємними. Камера уповільненої затвора - ця камера дозволяє робити фото в сповільненій зйомці з допомогою спеціального дозволу, швидкості затвора, а також чутливості пристрою.



Новинки App Store за минулий тижденьНовинки App Store за минулий тижденьНовинки App Store за минулий тиждень


У цій функції таймер зворотного відліку інтегрований. епрерывная зйомка дозволяє зробити безліч кадрів за короткий час. Ви можете вибрати від одного до шістдесяти кадрів, а також вибрати час зйомки. Даний режим передбачає таймер зворотного відліку. Камера зворотного відліку містить вбудований стабілізатор і таймер. Стабілізатор дозволяє вам робити фотографії, коли камера знаходиться в нерухомому стані. Галерея додаткових ефектів - дає можливість використовувати п'ятдесят чотири ефекту, як традиційних, так і абсолютно унікальних.







Новинки App Store за минулий тижденьFly, Zeus, Fly! (iPhone; Ціна: Безкоштовно), також HD-версія (iPad; Ціна: Безкоштовно) гри. Зібрали батьки Дженні свої дрібнички та всією сім'єю переїхали в Нову Зеландію. Ось тільки на радощах про свого вірного чотириногого друга Зевса зовсім забули! Але Зевс не розгубився і розробив геніальний план, щоб розшукати "рідних". Допоможіть винахідливому псу зібрати літаючу диво-машину і вирушайте разом з ним в подорож по всьому світу! Вас чекають просто божевільні пригоди! Але, на жаль, вони не нескінченні, адже Зевсу вже не терпиться потрапити додому і поставити в своїй неймовірній історії щасливу точку!



Новинки App Store за минулий тижденьНовинки App Store за минулий тиждень


Запускайте Зевса як можна вище і допоможіть йому наблизитися до заповітної мети. Збирайте бонуси, щоб дозволити мудрою собаці максимально довго протриматися в польоті, і частіше заглядайте в магазин за обновками, щоб прискорити "пошукові роботи"! Барвиста графіка, захоплюючий геймплей, безліч літальних апаратів і корисні оновлення для персонажа... Схоже, що ви не скоро відпустіть штурвал і розлучитеся з приголомшливою грою "Лети, Зевс! "







Новинки App Store за минулий тижденьMultishot Camera (iPhone, iPad; Ціна: Безкоштовно; Рейтинг: 4.5) - це додаток відкриває можливості швидкісної фотозйомки на вашому iPhone, iPad, iPod Touch. З її допомогою ви зможете проводити серію послідовних знімків всього одним натисненням. Легко фотографуйте і отримуйте чіткі високоякісні знімки навіть в русі і здалеку. Multishot Camera - це сама просунута і найшвидша камера на ринку, яка встигла з успіхом довести свою спроможність вже мільйонам щасливих користувачів. Не пропустіть свій шанс стати одним з них і насолоджуватися яскравими, неповторними моментами свого життя на бездоганно якісних фотографіях.



Новинки App Store за минулий тижденьНовинки App Store за минулий тижденьНовинки App Store за минулий тиждень







Новинки App Store за минулий тижденьLuxor Evolved (Full) (iPhone; Ціна: Безкоштовно Рейтинг: 5) - розробники студії Mumbo Jumbo випустили любителям ігор «Зума» нове приголомшливе і багатообіцяюче творіння! Ласкаво просимо у світ однієї з найпопулярніших аркадних ігор «Luxor Evolved» для iPhone. Дана гра пропонує своїм гравцям величезна кількість захоплюючих і захоплюючих рівнів, бонусів та інших супервозможностей! Насолоджуйтесь якісної графікою і приємною музикою, розважайтеся з улюбленою грою! Всіма улюблений луксор тепер і в ретро оформленні!



Новинки App Store за минулий тижденьНовинки App Store за минулий тиждень

Немає коментарів:

Дописати коментар