середу, 26 лютого 2014 р.

Apple Maps заважають пожежним працювати

Картах від Apple несолодко в Австралії. То туристи

заблукають, то Samsung насміхається. А тепер ще й служба пожежної охорони незадоволена. Як передають ЗМІ, додаток пожежної служби під назвою FireReady працює некоректно через використання Apple Maps. Зокрема, гарячі місцевості часто показуються неправильно через неточної розмітки на картах.


Як повідомляють творці програми, вони могли б використовувати і карти від Google, проте вкрай популярні девайси на iOS вимагають використання «рідних» карт для визначення місця розташування користувача, чого пожежникам доводиться використовувати карти з Купертіно.



Apple Maps заважають пожежним працювати


«У карт від Apple є проблема: вони не завжди показують назви міст, з-за чого не відразу зрозуміло, де пожежа, тривогу про який ми тільки що отримали. Отже, це уповільнює реакцію на надзвичайна подія» - говорить Марсел Тьениссен ( Marcel Theunissen). Крім того, користувачів додатки офіційно попросили не довіряти картографічного сервісу.


Нагадаємо, що невдачі і негативні відгуки користувачів переслідують Apple з моменту випуску. Тім Кук приніс публічні вибачення за недопрацьований продукт і пообіцяв вирішити всі пов'язані з ним проблеми.

Немає коментарів:

Дописати коментар