четвер, 27 лютого 2014 р.

Roamer: економте на зв'язку за кордоном!

Roamer: економте на зв'язку за кордоном!

Травневі свята - це чудовий привід вибратися в невелику подорож в іншу країну! Вихідних в році залишилося так мало, а відвідати цікавих місць необхідно ще так багато, а незвідане так і манить до себе. Збираючи валізу, необхідно не забути забезпечити собі недорогу якісну зв'язок за кордоном і в цьому зможе допомогти додаток Roamer, яке можна завантажити на iPhone засланні в App Store.



Що ж таке Roamer? Це - програма для економії коштів на роумінгу даних. Вона підключає звичайний номер користувача до іноземної SIM-карті, придбаної за кордоном. Це дозволяє використовувати власний, звичний для рідних і колег, номер для вхідних і вихідних дзвінків, минаючи плату за роумінг.



Roamer: економте на зв'язку за кордоном! Roamer: економте на зв'язку за кордоном!



Як це працює? За допомогою програми Roamer відбувається підключення до будь-якої іноземної SIM-карті, яку можна придбати, наприклад, вже в аеропорту. Для роботи системи використовуються мережі GSM, які набагато краще впораються з поставленим завданням, ніж 3G. Вхідні дзвінки при цьому відбуваються рівно так само, як зазвичай, а для вихідних використовуються кошти, вбудовані в програму. В останньому випадку оплата дзвінків знімається з внутрішнього рахунку сервісу.



Вже сьогодні всі користувачі додатки Roamer можуть дзвонити один одному за півціни. Якщо, наприклад, один користувач, що знаходиться в Греції, дзвонить іншому в Росію, то вартість буде розрахована на підставі ціни в €0, 12. Якщо ж другий учасник спілкування також користується даним сервісом, то ціна становитиме вже €0, 06 за хвилину. При цьому спрощена система запрошення нових користувачів, яка дозволяє відправляти запрошення через SMS, електронну пошту і соціальні мережі.



Roamer: економте на зв'язку за кордоном! Roamer: економте на зв'язку за кордоном!



Додаток Roamer доступно для скачування на iPhone в 54 країнах світу, засланні в App Store.

Немає коментарів:

Дописати коментар