вівторок, 25 лютого 2014 р.

Apple дозволяє японцям зануритися в світ Mac

Apple дозволяє японцям зануритися в світ Mac

Apple продовжує міжнародне хода ювілею своїх комп'ютерів Mac. Так, веб-сторінка, присвячена цьому питанню, обзавелася підтримкою японської мови. До теперішнього часу лише деякі жителі азіатських ринків могли «зачерпнути» трошки історії для своїх голів - це Китай і Південна Корея. Наступними на черзі можуть стати Таїланд і В'єтнам.



Тридцятиріччя Mac є великим святом для компанії. Спеціальна сторінка в Мережі дозволяє користувачам поділитися своїми враженнями від експлуатації комп'ютерів, заповнивши невелику анкету. Тут можна вказати, яка саме модель Mac змогла сформувати користувальницький досвід, з якою метою був придбаний гаджет. Всі дані проходять аналіз, результати якого відображаються у вигляді спеціальної інтерактивної графіки.



Apple дозволяє японцям зануритися в світ Mac



Включення нових країн до списку підтримки дозволяє отримати найбільш достовірну статистику, виділити сильні сторони пристрою, визначити найбільш цікаві у використанні моделі. Швидше даний жест схожий на великомасштабне маркетингове дослідження, що дозволяє компанії в невимушеній формі отримати «точки» для підвищення рівня продажів свого продукту.

Немає коментарів:

Дописати коментар