середу, 23 квітня 2014 р.

Новорічні канікули з «Книгою вголос»

Може, це і банальність, але книги - найкращий спосіб збагатити своє життя, розширити кругозір, збільшити словниковий запас і отримати тонну незабутніх вражень. Шкода, що на читання у багатьох не так багато часу. Але! Якщо читати часом, і правда, колись, то завжди можна знайти час послухати гарні книги (замість бубонить ні про що радіо, наприклад).


Знайти що-небудь для прослуховування не так складно. По-перше, тому що аудіокниг безліч, і більшість робіт відомих письменників вже було озвучено. По-друге, тому що всі вони зібрані в одному місці. У додатку

«Книга Вголос».


Про цю програму ми вже не раз

писали, тому докладно зупинятися на її функціоналі не станемо. Скажемо тільки, що у величезній колекції онлайн-магазину можна знайти твори всіх жанрів і авторів, там же купити їх і, не відкладаючи справу в довгий ящик, прослухати. Окрім аудіокниг, «на прилавку» доступні додаткові текстові та відеоматеріали. Програма є одним з кращих в App Store в своєму напрямку і регулярно оновлюється за рахунок новинок і визнаних шедеврів російської та зарубіжної літератури.



Новорічні канікули з «Книгою вголос»


Зараз, в період свят, «Книга вголос» проводить спеціальну акцію - «Новорічні канікули з „Книгою вголос“». Суть акції полягає в тому, що кожен день з з 30 грудня по 8 січня користувачі програми будуть отримувати спеціальні пропозиції - дитячі та дорослі книжки, що продаються зі значною знижкою. Кожен день акційні лоти будуть змінюватися.


Дізнатися про те, що саме сьогодні надається, можна буде в категорії «Книга дня». Наприклад, 30 грудня в цьому розділі доступні «Аліса в країні чудес» Льюїса Керрола та народна казка «Морозко».



Новорічні канікули з «Книгою вголос»


Програма доступна абсолютно безкоштовно (і для iPhone і iPad), скачати її можна

за цим посиланням.

Немає коментарів:

Дописати коментар