середа, 23 квітня 2014 р.

Безкоштовні додатки на 30 грудня


Безкоштовні додатки на 30 грудняTimenotes (iPhone; 33р(0.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 4.5) - наочний тимчасової лічильник подій, принцип роботи якого досить проста: додаток відраховує, скільки часу залишилося або минуло з моменту якоїсь події, наприклад, скільки ще залишилося до нового року.


Однак, це не простий таймер, кожну замітку можна деталізувати і призначити до неї певне графічне оформлення. Ну і само собою, додаток обов'язково нагадає вам про насування річниці весілля або інших датах, які ніяк не можна забути.



Безкоштовні додатки на 30 грудняБезкоштовні додатки на 30 грудняБезкоштовні додатки на 30 грудня







Безкоштовні додатки на 30 грудняSnowboard Hero
(iPhone, iPad; 99р(2.99) → Безкоштовно; Мова: українська) - ця гра від творців знаменитої серії «Galaxy on Fire», яка пропонує вам шість персонажів, які змагаються на восьми різноманітних трасах з можливістю проходження звивистого маршруту, крижаних тунелів, хафпайпов і відкритих альпійських майданчиків.


В ній, на тлі красивого снігового пейзажу, вас чекають заїзди в найкрасивіших альпійських пейзажах, реалізовані за допомогою графіки консольного якості, інтуїтивного управління і відмінного звуку. Гра вже отримала нагороди престижної премії International Mobile Gaming Awards у номінаціях «Краща спортивна гра» і «Вибір операторів».



Безкоштовні додатки на 30 грудняБезкоштовні додатки на 30 грудня







Безкоштовні додатки на 30 грудняNARR8
(iPad; 33р(0.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 5; Мова: українська) - це новий унікальний канал розважальних, пізнавальних і цікавих серіалів: від коміксів і графічних новел до науково-популярної літератури.


Це додаток не просто платформа електронних книг, всі серіали в ньому наповнені анімацією, HD-спецефектами і інтерактивними елементами, які дозволяють взаємодіяти з подіями на екрані. NARR8 пропонує різні жанри: від коміксів про пригоди супергероїв, наукової фантастики і жахів - до випусків науково-популярної та історичної тематики.



Безкоштовні додатки на 30 грудняБезкоштовні додатки на 30 грудня








Безкоштовні додатки на 30 грудняABBYY CardHolder
(iPhone; 329р(2.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 4; Мова: українська) - це доступна електронна візитниця, яка дозволяє зберігати і використовувати важливі контакти, не захаращуючи адресну книгу вашого iPhone.


Додаток розпізнає контактні дані і зберігає їх у власному архіві зручним пошуком і угрупуванням; контакти з візитки стануть миттєво доступні для відправки e-mail, дзвінка або SMS; ви зможете легко перенести всі свої контакти на будь-який інший iPhone.


Для збереження контактів адресної книги iPhone та інших додаткових можливостей рекомендуємо ABBYY Business Card Reader - додаток для професійної роботи з контактними даними.



Безкоштовні додатки на 30 грудняБезкоштовні додатки на 30 грудняБезкоштовні додатки на 30 грудня








Безкоштовні додатки на 30 грудняSonic Jump
(iPhone, iPad; 66р(1.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 4.5; Мова: українська) - в цій грі, вам належить стрибати з Sonic і допомогти йому в його вертикальному пригоді.


Грайте за Sonic або його друзів, пронесіться по вже знайомим та новим світам і бийтеся з доктором Эггаманом, керуйте героями, нахиляючи пристрій і торкаючись екрана. Вас чекають захоплюючі пригоди в сюжетному режимі і нескінченні погоні в аркадном режимі. Гра доступна на iPhone, iPod touch, iPad і iPad mini.



Безкоштовні додатки на 30 грудняБезкоштовні додатки на 30 грудняБезкоштовні додатки на 30 грудня


Огляди інших безкоштовних програм читайте в рубриці

іБесплатно або в однойменному додатку. Нагадуємо, що у цій рубриці представлені програми, які безкоштовні обмежений час на зазначену дату. По закінченні дії безкоштовного періоду вони знову стають платними.

Немає коментарів:

Дописати коментар