середу, 30 квітня 2014 р.

Ladynar - аудиосеминары для представниць прекрасної статі

Іноді для знаходження своєї справжньої любові, другої половинки нам не вистачає розуміння своїх бажань. І щоб розібратися в собі і своїх почуттях ми хочемо знати, що думають про тих чи інших аспектах особистому житті психолог і - професіонали.


Цей наш огляд буде цікавий в основному жінкам, у яких немає часу відвідувати тренінги або годинами сидіти біля комп'ютера в незручний час.

Додаток «Ladynar» - це аудіокнига, збірник аудіокурсів на споконвічно "жіночі" теми, яка допоможе вам краще зрозуміти себе.


У сучасно світі на жінку звалюється стільки справ і проблем, що на вибудовування особисте життя часу майже не залишається. Аудіокурс «Ladynar» призначений для дівчат і жінок, що бажають досягти гармонії в любові і сімейних відносинах.






Ladynar - аудиосеминары для представниць прекрасної статіLadynar - аудиосеминары для представниць прекрасної статі




Сучасна жінка нерідко эмансипирована, захоплена кар'єрою і творчістю. На особисте життя деколи часу не вистачає, а про тренінгах взагалі можна і не думати. Тут нам на допомогу прийдуть аудиосеминары - ідеальне рішення для тих, хто економить свій час і не може виділити кілька годин на день для тренінгів. Знайшовши потрібну тему і включивши її у своєму iPhone, можна спокійно віддатися думкам про свою жіночу долю за кермом або в прогулянці пішки по дорозі на роботу або з нею.




Крім того, зараз буквально

на всі дорогі аудіокурси для жінок в додатку діє знижка 70%, так що вам не доведеться переплачувати за семінари. Хочеться відзначити що поповнити рахунок для покупки в App Store можна кількома різними способами - за допомогою кредитної карти, гіфт-картами і віртуального гаманця.


Додаток дозволить вам дізнатися більше про себе і своєму внутрішньому світі. Записи допоможуть вам відправитися в захоплюючий шлях до самовдосконалення себе, свого чоловіка, своєї кар'єри. І все це завдяки досвідченим тренерам, які допоможуть вам розібратися з внутрішніми проблемами і вкажуть спосіб налагодити своє життя.






Ladynar - аудиосеминары для представниць прекрасної статі




Прослухати лединар дуже просто: на сторінці «Магазин» вибираєте будь-яку вподобану тему і тренера, а далі програма нічим не відрізняється від звичайної аудіокниги, так що нічого не завадить вам отримати задоволення від запису.


Думаю, не зайвим буде сказати, що на сайті

ladynar.ru вас чекає повний список запропонованих семінарів для жінок. Правда, коштують вони там дорожче, ніж у додатку.




Ladynar - аудиосеминары для представниць прекрасної статі




Додаток розповсюджується безкоштовно і

доступно для скачування в App Store. Всім дівчатам на замітку.

Немає коментарів:

Дописати коментар