середу, 30 квітня 2014 р.

Новинки App Store за минулий тиждень


Новинки App Store за минулий тижденьAngry Birds Star Wars Free (iPhone) - безкоштовна версія всіма відомої гри Angry Birds. Давним-давно, в далекій, далекій галактиці... група птахів-повстанців зіткнулася з галактичної загрозою: злими імперськими свиноштурмовиками! Завдавши удару з таємницею бази, птиці-повстанці здобули свою першу перемогу над злими імперськими свинями. В ході битви шпигунам повстанців вдалося вкрасти таємні плани суперзброї Імперії, свинозвезды смерті, і вони мчать, щоб доставити плани птахам-повстанцям. Саме зараз їм потрібна ваша допомога!



Новинки App Store за минулий тиждень


Приєднайтесь до епічному пригоді разом з Angry Birds в легендарній всесвіту Зоряних воєн! Використовуйте Силу, орудуйте своїм світловим мечем і знищуйте свиноштурмовиков в міжгалактичному подорожі з пустель Татуїна в глибини Свинозвезды смерті! Настав час взяти в руки ваш світловий меч і приєднатися до пригоди! Нехай з вами птахи! Також доступна і

HD-версія (iPad; Ціна: Безкоштовно) ігри.



Новинки App Store за минулий тиждень







Новинки App Store за минулий тижденьКарткові ігри нашого двору (iPhone; Ціна: Безкоштовно; Рейтинг: 4.5; Мова: українська) - спеціально для вас розробник ігри зібрав в одному додатку кращі і всіма улюблені карткові ігри: "Бура", "П'яниця", "Пікова дама", "Кінг", "Черв'яки", "Дурень" (переказний), "Колодязь", "Двадцять одне", "Буркозел" і "Дев'ятка". В іграх відмінний реалістичний дизайн карт і гральних столів, просунутий штучний інтелект супротивника, підтримка високого дозволу нового iPad і багато іншого!



Новинки App Store за минулий тижденьНовинки App Store за минулий тиждень







Новинки App Store за минулий тижденьFineReader Touch
(iPhone; Ціна: 329р(9.99; Мова: українська) - додаток-клієнт до веб-сервісу FineReader Online, яке дозволяє швидко і якісно створювати електронні копії паперових документів в популярних форматах із збереженням структури і стилю оригіналу (Word, Excel, PDF, ODT і т. д.). Документи будуть доступні для редагування та повнотекстового пошуку. Обробка документів проводиться в хмарному інтернет-сервісі FineReader Online, що забезпечує результати найвищої якості. Крім того, онлайн розпізнавання тексту дозволяє виключити яку-небудь значну навантаження на мобільний пристрій.



Новинки App Store за минулий тижденьНовинки App Store за минулий тижденьНовинки App Store за минулий тиждень


У вартість програми включено сто сторінок для розпізнавання через FineReader Online, додаткові пакети сторінок можна докупити прямо з самого додатка. Оцифровувати документи з FineReader Touch дуже легко: зробіть фотографії потрібного документа, якщо необхідно, поверніть і обріжте їх, виберіть мови розпізнавання і формат файлу на виході - і документ в редагованому форматі з'явиться на вашому iPhone. Не турбуйтеся про форматування документа - FineReader Touch в точності відтворює вихідну структуру документів, зберігаючи такі елементи форматування, як заголовки, нумеровані та маркіровані списки, зображення і підписи до них, таблиці.







Новинки App Store за минулий тижденьGrand Theft Auto: Vice City (iPhone, iPad; Ціна: 169р(4.99); Рейтинг: 4.5; Мова: українська) - на честь десятирічного ювілею гри компанія Rockstar Games випускає Grand Theft Auto: Vice City на мобільних пристроях з підтримкою високої роздільної здатності, переробленим управлінням і новими особливостями. На тлі епохи гігантських зачісок і екстравагантних костюмів в пастельних тонах розгортається історія однієї людини - і його сходження на самий верх злочинного світу мегаполісу. Вайс-сіті, гігантський місто, що розтягнувся від сонячних пляжів до затхлих боліт і вміщає в себе як хмарочоси, так і гетто, став одним з самих різноманітних, цільних і "живих" міст за всю історію ігор. Гра поєднує відкритий світ і неймовірно захоплюючий сюжет: ви приїжджаєте в мегаполіс, изнемогающий від насолоди і деградації, і як будуть розвиватися події - вирішувати тільки вам. Наш огляд на цю гру ви можете подивитися ссылке.



Новинки App Store за минулий тижденьНовинки App Store за минулий тиждень







Новинки App Store за минулий тижденьModern Combat 4: Zero Hour (iPhone, iPad; Ціна: 229р(6.99); Рейтинг: 4; Мова: українська) - мобільний шутер від першої особи номер один повертається, в який раз розширюючи межі можливого! Пориньте в атмосферу кращого тривимірного шутера для мобільних пристроїв, відчуйте сюжет - в ході оповіді вам представиться можливість побачити те, що відбувається очима терориста Едварда Пейджа, господствуйте на полі бою з новою системою тактичного переміщення! Боріться по всьому світу від Антарктиди до Барселони!



Новинки App Store за минулий тиждень


Хаос війни ще ніколи не втілювався в такій яскравій графіці і правдоподібною анімації. Вперше впроваджений Gameloft движок Havok, що дозволяє створити приголомшливі хлопець-ефекти і правдоподібну фізику руху техніки. Музичний супровід і озвучення виконано знаменитої кіностудією. Покращена система спорядження передбачає більш двадцяти тисяч комбінацій оснащення зброї, нова система спеціалізації і навичок і нова система звань чекають вас. Наш огляд на цю гру ви можете подивитися

ссылке.



Новинки App Store за минулий тиждень







Новинки App Store за минулий тижденьNotes for iPad (iPad; Ціна: Безкоштовно; Рейтинг: 5; Мова: українська) - програма ідеально поєднує ведення рукописних записів, створення малюнків і анотацію PDF документів. Робота з програмою нагадує роботу з реальним блокнотом. Проста у використань з витонченим дизайном. Немає нічого краще чистого аркуша паперу і ручки. Нічого зайвого. Від вас залежить на що перетвориться чистий аркуш - в щоденник, список справ, особистий лист, схему, малюнок або навіть контракт. І все-таки у паперових записів є недолік, вони часто губляться. Замітки від iBear покликані замінити паперовий блокнот, переймаючи все краще і позбавляючи від його недоліків. З Нотатками від iBear всі ваші записи будуть завжди при вас і ніколи не загубляться.



Новинки App Store за минулий тижденьНовинки App Store за минулий тижденьНовинки App Store за минулий тиждень







Новинки App Store за минулий тижденьВійни Спарти - Еліта
(iPhone, iPad; Ціна: Безкоштовно; Рейтинг: 4.5; Мова: українська) - Світ Спарти чекає справжнього лідера. Міфічні Боги і Герої прийдуть вам на допомогу. Лише дурні посміє стати на вашому шляху. В п'ятому столітті до нашої ери, Спартанці захопили увесь світ. Залив всю землю кров'ю хоробрих бійців, вони так і продовжують бій - зовнішніх ворогів вже майже не залишилося і Спартанці почали внутрішню боротьбу - боротьбу за контроль над Спартою і всім світом. Ну що ж, візьмемося за зброю і раз і назавжди захопимо цей світ! Вам належить будувати і розвивати міста, серце вашої імперії. Тренувати армії і вивчати нові технології. Балансувати дипломатію, торгівлю та економіку, з вашою військовою силою! Приєднуйтесь до тисячам гравців зі всього світу. Створюйте потужні альянси для міжконтинентальних битв!



Новинки App Store за минулий тижденьНовинки App Store за минулий тиждень







Новинки App Store за минулий тижденьSmash Cops Heat (iPhone, iPad; Ціна: Безкоштовно; Рейтинг: 4) - карколомний хіт, який високо оцінили більше п'яти мільйонів гравців, повертається і під зав'язку набитий купою крутих нових опцій, бонусними місіями та екстремальними автомобілями для переслідувань. Вирушай на вулиці і кинь виклик кримінальному свавіллю в місті! Революційне і просте у використанні управління, надзвичайно чуйне і доступне гравцям з будь-яким рівнем здібностей. Нові поліпшення, доступні виключно в Heat, дозволять тобі зробити бійню ще більш інтенсивною.



Новинки App Store за минулий тижденьНовинки App Store за минулий тиждень


Це напружена гоночна гра, в якій тобі належить випробувати свої навички водіння на злочинців, які хочуть піти від тебе в ході божевільних гонитв.

Немає коментарів:

Дописати коментар