понеділок, 28 квітня 2014 р.

Things


Things

безкоштовно
329 руб.

Things

ThingsThingsThingsThings

Рейтинг: 14200

Версія: 2.5.3

Підтримувані пристрої: iPhone 3GS, iPad Mini 4G, iPhone 4, iPod Touch 4G, iPad 2, iPhone 5, iPhone5c, iPho

Розмір: 16.0 MB

Мова: RU, EN, FR, DE, ES

Видавець: Cultured Code GmbH & Co. KG


Things - це органайзер завдань, що робить роботу простою і приємною, допомагає у супроводі будь-яких справ і поєднує простоту використання і міць різноманітних функцій.




НАГОРОДИ




• Macworld UK Award "Best iPhone Business & Utility App" - переможець конкурсу


• Mac|Life editor's Choice Award - переможець конкурсу


• Обрана Apple в категорії "Робить свою справу. Програми для високопродуктивної роботи"


• Обрана Apple в категорії "@work - програми для бізнесу"






ФУНКЦІЇ




Коли ви почнете користуватися програмою Things, ви будете здивовані тим, як легко вводити завдання та керувати ними. Відмінний інтерфейс Things робить керування завданнями справжнім задоволенням. Але це робиться не за рахунок продуктивності - програма забезпечить всі функції, які ви хотіли б мати.




• Сьогодні: вирішіть, які діла чекають сьогодні і помістіть їх в цей список. Протягом дня заглядайте в нього, щоб перевірити, як ідуть справи. Things автоматично покаже вам завдання з наступаючим терміном і завдання, призначені на сьогодні, - так що ви не пропустите нічого важливого.




• Фокус: оцініть, що важливіше на "Сьогодні", які з справ - "Такі", а які можна призначити на певний день і помістити в "Плани". Перенесіть справи "Потім", якщо ви не можете зайнятися ними прямо зараз. До цих завдань можна повернутися пізніше.




• Організуйте все завдання: по роботі, в сім'ї або хобі. Якщо використовувати Things, все буде на своєму місці. "Проекти" та "відповідальності" дозволять налаштувати складні завдання і ефективно контролювати справи на роботі і вдома.




• Використовуйте теги, щоб зробити зрозумілим контекст, пріоритети і завдання - все, що важливо у ваших особистих справах. Швидко отфильтровывайте список завдань, щоб знаходити найбільш актуальні завдання в даному ракурсі.




• Не тримайте нічого в голові - довіртеся Things. Вводите нові думки відразу після того, як вони прийшли в голову. Додавайте завдання простим дотиком дисплея.




• Багато іншого: створюйте повторювані завдання, додавайте терміни виконання, переносите завдання на більш пізні дати, переглядайте список закінчених справ в журналі і т. д.






THINGS CLOUD




Ваші завдання будуть одночасно на всіх ваших пристроях. Things Cloud запам'ятовує завдання і автоматично підтримує їх у відповідності з вашими останніми змінами на Mac, iPad, iPhone і iPod touch (програми для iOS купуються окремо). І головне - використання Things Cloud безкоштовно.

Things Things Things Things Things

Немає коментарів:

Дописати коментар