вівторок, 29 квітня 2014 р.

Джонатан Айв бореться проти ВІЛ

Джонатан Айв бореться проти ВІЛ

Кілька днів тому ми писали, що світу була представлена камера Leica, яка буде виставлена на аукціоні (Product) RED. Нещодавно розробники дизайну нового пристрою Джонатан Айв і його друг Марк Ньюсон дали інтерв'ю журналу Vanity Fair, присвячений розробкам для даної благодійної кампанії. Нагадаємо, що в аукціоні візьмуть участь і унікальний робочий стіл (RED) DESK, також є плодом творіння згаданих персон.



У своїй промові Айв зазначає, «що ми живемо в незвичайний час, в якому об'єкти дизайну можна проектувати на комп'ютері». На думку іменитого дизайнера, саме з-за цього багато випускників коледжів абсолютно не знають, як зробити що-небудь самостійно. «Якщо ви не тримаєте матеріал в руках і не розумієте його сутність, не надаєте йому форму, то ви ніколи нічого не зробите самі», - заявляє Джонатан.



Джонатан Айв бореться проти ВІЛ



Мабуть саме таким принципам в роботі дотримується дизайнер, а ми можемо з радістю насолоджуватися плодами його творчості. На думку Айва, на благодійному аукціоні Leica може принести близько $6 млн. Нове дітище буде не тільки радувати око, але і допомагати світу в боротьбі з поширенням ВІЛ.

Немає коментарів:

Дописати коментар