середу, 30 квітня 2014 р.

«Вкусомания»: відвідувати «Абетку Смаку» стало ще зручніше

«Вкусомания»: відвідувати «Абетку Смаку» стало ще зручніше

Напевно, всім нашим читачам знайома мережа магазинів «Азбука Смаку» не тільки по достатку високоякісних продуктів, але ще й постійно проведеним акціям, вигідним для покупця. Щоб умудритися контролювати кількість зібраних в магазині бонусів, «Азбука Смаку» представила своє нове «дітище» - додаток «Вкусомания». Завантажити його з App Store можна прямо зараз за цим посиланням.



«Вкусомания» являє собою поліпшену систему накопичення марок і стеження за цим процесом. За допомогою програми користувач зможе точніше контролювати свій «дохід» у вигляді марок. Так, за кожен витрачений рубль покупець буде отримувати на свій рахунок 0, 004 марки, а відображатися точна сума буде на вашому iPhone. До речі, ще один приємний момент: при першому заході в «Вкусоманию» користувач отримує на свій рахунок 5 безкоштовних марок, що в перерахунку на рублі дорівнює 1250 рублів.



«Вкусомания»: відвідувати «Абетку Смаку» стало ще зручніше«Вкусомания»: відвідувати «Абетку Смаку» стало ще зручніше



З впровадженим у додаток новим сервісом «Список покупок» ходити «шопитися» в «Абетку Смаку» стало набагато простіше. Тепер користувач зможе буквально викреслювати зі складеного плану покупок вже придбані товари. Що стосується продуктів, то і тут мережа магазинів так само не обділяє своїх шанувальників акціями. При купівлі деяких товарів, клієнт отримує кілька додаткових марок, що, зрозуміло, відобразиться в ідевайсе з встановленим додатком «Вкусомания».



Любителям готувати «Вкусомания» приготувала окремий сюрприз: всі кращі рецепти зібрані в спеціальному розділі програми. Виходить, що разом з програмою ми можемо спланувати майбутню трапезу, сходити за покупками, не забувши ні єдиного продукту, заробити за це марки і проконтролювати їх достаток.



«Вкусомания»: відвідувати «Абетку Смаку» стало ще зручніше«Вкусомания»: відвідувати «Абетку Смаку» стало ще зручніше



Інтерфейс програми дуже простий і зручний: всього пару тапов і користувач зануриться в гастрономічний світ з повним усвідомленням того, що відбувається. Гарний дизайн, виконаний в класичних для «Абетки Смаку» кольорах, також приваблює око людини. З додатком «Вкусомания» можна дуже добре судити про високий клас і професіоналізм розробників.



Контролювати свій «марочний» дохід, не забувати нічого купити в магазині і спланувати свій вечеря - все це можна провернути за допомогою «Вкусомании». Завантажити додаток можна прямо зараз в App Store за посиланням.

Немає коментарів:

Дописати коментар