вівторок, 29 квітня 2014 р.

Програми зі знижкою на 3 серпня

Практикується розробників iOS-додатків політика тимчасових знижок дозволяє нам часом завантажувати найкращі і нерідко дорогі програми за цілком прийнятною ціною. У даній рубриці ми будемо інформувати вас про програми, обмежений час доступних в App Store зі знижкою.
Програми зі знижкою на 3 серпняПрограми зі знижкою на 3 серпняПрограми зі знижкою на 3 серпняПрограми зі знижкою на 3 серпняПрограми зі знижкою на 3 серпня Рейтинг: 1577

PDF PROvider

Програми зі знижкою на 3 серпня
269 руб. 198 руб.
Програми зі знижкою на 3 серпня

Зустрічайте кращий комбайн для роботи з PDF. Скануйте ваші паперові документи, переглядайте Інтернет та офісні документи. Зберігайте необхідну інформацію у формат PDF. Без проблем об'єднуйте документи в один і змінювати порядок сторінок. Аннотируйте, підписуйте та діліться документами на льоту. Все це в новому інтерфейсі iOS 7. По своїй суті PDF PROvider - це просунутий конвертер відомий в формат Adobe. Використовуйте його для документів Word, Excel, PowerPoint, Pages, Numbers і Keynote, а також веб-сторінки, карти, контакти, фотографії та інші популярні документи.

Підтримувані пристрої: iPod Touch 4G, iPad Mini 4G, iPhone5c, iPhone 4, iPad 2, iP
Розмір: 29.3 MB
Мова: RU, EN, FR, DE, IT, ES
Видавець: Darsoft Inc.

Програми зі знижкою на 3 серпняПрограми зі знижкою на 3 серпняПрограми зі знижкою на 3 серпняПрограми зі знижкою на 3 серпня Рейтинг: 4002

Puffin Web Browser

Програми зі знижкою на 3 серпня
99 руб. 66 руб.
Програми зі знижкою на 3 серпня

Веб-браузер Puffin дивно швидкий. Як тільки користувач відчує всі переваги використання Puffin, звичайний мобільний інтернет стане для нього тортурою. Веб-браузер Puffin - це чудова версія продукту компанії Puffin, яка поставляється з необмеженим часом підтримки Adobe Flash через технологію Cloud. Всім користувачам ми радимо скористатися пробною версією перед тим, як купувати повну версію. Це дозволить вам переконатися, що веб-браузер Puffin прекрасно працює і задовольняє всі ваші потреби.

Підтримувані пристрої: всі
Розмір: 10.7 MB
Мова: RU, EN, FR, DE, IT, ES
Видавець: CloudMosa, Inc.

Огляди інших додатків зі знижкою доступні в рубриці іРаспродажи. У цій рубриці представлені програми, які знижені в ціні (не безкоштовні) на обмежений час на зазначену дату. По закінченні дії знижкового періоду вони знову продаються за колишньою ціною.

Немає коментарів:

Дописати коментар