середу, 30 квітня 2014 р.

Навіщо ARM-чіп в Digital AV-адаптер Lightning?

Недавній розбір Digital AV-адаптера для Lightning-коннектора показав, що його начинка складається з чіпи ARM, який, можливо, відповідає за роботу AirPlay. Відкриття було зроблено розробниками з Panic Software.



Навіщо ARM-чіп в Digital AV-адаптер Lightning?


У заяві Apple говориться, що «Lightning AV Adapter точно відтворює зображення на дисплеї гаджета, в той час, як всі присутні в кімнаті бачать те ж саме на екрані широкоекранного телевізора, домашнього кінотеатру, або будь-якого іншого пристрою, що підтримує HDMI». Адаптер також працює з iPhone 5, iPad 4, iPad Mini і iPod Touch 5-го покоління.



Навіщо ARM-чіп в Digital AV-адаптер Lightning?


За однією з версій, використання процесора ARM необхідно для забезпечення бездротової передачі відео. На цю думку наштовхнула картинка одного з рекламних роликів, де дозвіл відео підозріло схоже на те, яке можна побачити при підключенні iOS-девайса до Apple TV.


Ще одним фактором, що побічно підтверджує цю теорію, став підсумок дослідження, довів, що технологія Lightning відчуває проблеми при передачі відео 1080р по HDMI. Так що AirPlay може стати єдиною альтернативою.

Немає коментарів:

Дописати коментар