вівторок, 29 квітня 2014 р.

Що Apple варто було б врахувати в iOS 6

iPhone і iPod самі по собі відмінні пристрої, які стали ідеалом смартфона і плеєра. Операційна система iOS, на якій вони працюють, теж відрізняється своєю надійністю, простотою і зручністю у використанні, якістю картинки, продуктивністю і багатьом іншим, але наскільки б вам не здавалося пристрій ідеальним, скрізь є маленькі недоліки. Так і з iOS.


Редакція популярного технопорталу ZDNet зробила невелику підбірку змін в iOS 6, які, на думку журналістів, Apple варто було б врахувати при створенні майбутніх версій своєї ОС для смартфонів.



Що Apple варто було б врахувати в iOS 6






Коли була зроблена фотографія?


У попередніх версіях iOS не було такої функції, яка б встановлювала автоматично час створення фотографії. Це стало б черговою приємною дрібницею в вашому iPhone або iPod для тих, хто любить робити величезну кількість фотографій.


З допомогою цієї функції ви б змогли встановити хронологічний порядок знімків, що було б дуже зручно.



Що Apple варто було б врахувати в iOS 6






Спростити перемикання радіоканалів


Коли ви хочете послухати радіо, але на каналі, який стоїть зараз у вас, ні вашої улюбленої музики. І ось ви спочатку лізете в налаштування, там копаетесь в різних меню і все одно не досягаєте поставленої мети - переключити радіо.


Мені б це сильно «винесло мозок» і, скоріше за все, я б

ударив із-за злості по iPhone за поганий пошук. І для того, щоб врятувати ваш ігаджет від розлючених рук оскаженілого власника, в iOS 6 потрібно спростити зміну радіоканалів.



AirDrop для iOS


У Mac OS X 'Лев' 10.7 є AirDrop, який дозволяє відправляти файли між Mac, пристроями не вдаючись до сторонніх додатків. Це дуже зручно.


А у випадку з iOS потрібно використовувати інші доповнення або відправляти файли по пошті. Це, як і перемикання радіо теж дратує.


Тому купертіновцам потрібно передбачити у наступному iOS функцію AirDrop.



Що Apple варто було б врахувати в iOS 6






Автоматичне оновлення додатків


Така функція дуже спірна, тому що для деяких це зовсім і не потрібно. Однак більшість користувачів iPhone і iPad постійно оновлюють їх застосування, і найчастіше вручну, оскільки просто нестерпно оновлювати кожне окремо.


Тому, в iOS 6 ми чекаємо таких змін.



Збільшити довжину мінімального пароля


Часто користувачі гаджетів Apple хвилюються про збереження всіх своїх даних, тому ми пропонуємо збільшити мінімальну діну пароля для доступу до 6 символів.


Знову ж таки, не всі хотіли б цю функцію, але це було б хорошим компромісом для тих, хто хоче трохи більше безпеки.



Що Apple варто було б врахувати в iOS 6

Немає коментарів:

Дописати коментар