середу, 30 квітня 2014 р.

«Дурень! »: зовсім нова стара гра

«Дурень! »: зовсім нова стара гра

Хто б міг подумати, що з'явилася в якості найпростішого розваги для селянської прошарку населення у дев'ятнадцятому столітті гра зможе стати однією з найбільш популярних на теренах російськомовних країн. У той час дурнем називали людей, яких необхідно було якось образити, що і стало головним мотиватором не залишатися в дурнях, програвши в карти. Найбільш цікавою віртуальної інтерпретацією відомої гри для iOS стало додаток «Дурень! », яка доступна для безкоштовного завантаження на iPhone і iPad за засланні в App Store.



Як скоротати десять-п'ятнадцять хвилин в черзі куди-небудь, в дорозі або під час будь-якого іншого нудного очікування? Можна зайняти себе якимось недолугим раннери або банальної аркадою, однак набагато цікавіше напружити звивини з допомогою цікавої карткової гри під назвою «Дурень! », яка допоможе тримати голову в необхідному тонусі.



«Дурень! »: зовсім нова стара гра



Старт гри в додатку «Дурень! » починається з вибору її типу. Доступні різні розміри колод, так і варіанти «Підкидний» і «Переказний». Перший являє собою класичну варіацію гри, а другий додає в її процес можливість отбивающемуся перевести хід на іншого гравця за допомогою картки такого ж достоїнства.



«Дурень! »: зовсім нова стара гра



Наступним кроком стане вибір кількості гравців. Ігровий процес сильно змінюється, в залежності від цього критерію. Чим більше учасників, тим швидше слід позбавлятися від усіх карт, якими б цінними вони не були під кінець роздачі в протилежному варіанті.



«Дурень! »: зовсім нова стара гра



На початку роздачі необхідно нагадати собі правила цієї стародавньої забави. У грі, в якій беруть участь від двох до шести гравців, використовується колода на 36 або 52 карти без джокерів. Кожному з учасників роздається по шість карт, після чого наступній картою визначається козир. Метою гри є скидання всіх карт. Залишився з ними і є переможеним.



«Дурень! »: зовсім нова стара гра



Крім можливості гри з штучним інтелектом «Дурень! » пропонує і всі засоби для багатокористувацького битви, яка іноді виливається у безліч цікавих знайомств з людьми з різних куточків земної кулі. Гра через інтернет можлива з визначеними або випадковими супротивниками. Користувач має можливість створення гри з параметрами за його смаку або підключення до вже створеної раніше. Мотиватором перемоги в кожній роздачі є система ставок у вигляді фішок.



«Дурень! »: зовсім нова стара гра



З кожною грою зростає користувальницький досвід, який визначається тут системою рівнів. Чим вище даний показник у будь-якого гравця, тим акуратніше з ним необхідно бути. Найбільш цікавих суперників можна додавати в список друзів, щоб подальший їх пошук не був складним для гравця. Висловити свою повагу кому-небудь цікавого можна за допомогою лайків. Велика їх кількість визначає адекватність та різнобічний інтерес до певної особи. Система спілкування доповнено особистими повідомленнями і загальним чатом між усіма учасниками, які перебувають на даний момент у грі.



«Дурень! »: зовсім нова стара гра



Почавши гру на одному пристрої, можна без проблем продовжити на іншому. Для цього тут передбачена система авторизації через акаунт соціальної мережі Facebook. З її допомогою переноситься весь користувальницький прогрес, включаючи фішки, список друзів, рівні та інше.



Для безкоштовного завантаження на iPhone або iPad найбільш вдала реалізація класичної гри під назвою «Дурень! » доступна за засланні в App Store.

Немає коментарів:

Дописати коментар