вівторок, 29 квітня 2014 р.

«Антиштраф» для iPhone і iPad - плати менше і рідше

«Антиштраф» для iPhone і iPad - плати менше і рідше

Кожен водій, як правило, віддає собі звіт в тому, що потрібно мати при собі певну суму грошей не тільки на бензин, але і на випадок, якщо зупинить автоінспектор. Навіть якщо ви педантично дотримуєтеся правил дорожнього руху, деколи краще не сперечатися, а «заплатити штраф на місці».


Традиція сплачування винагороди на дорогах складалася десятиліттями, щоб викорінити її, теж буде потрібно не один десяток років. Причому, навіть якщо правопорушення незначне, інспектори відпрацювали безліч методик, щоб підвести людину до порушення або ж отримати хабар, просто користуючись правовою неграмотністю людей.


Між тим, знання закону дає водієві чимало можливостей заощадити на штрафах. Для цього просто потрібно іноді цитувати охоронцям ПДР.


Це додаток, в основу якого лягла правова інформація, опублікована видавництвом «Ексмо» у вигляді популярної книжки із серії «Бардачок», стане для користувача iPhone і iPad особистим професійним юристом з питань, пов'язаних з порушенням ПДР.


Коротко і по суті, «Антиштраф» у вашому девайсі розповість вам, як професійний автоюрист, яким чином вести себе в різних ситуаціях на дорозі.



«Антиштраф» для iPhone і iPad - плати менше і рідше«Антиштраф» для iPhone і iPad - плати менше і рідше


Структура програми дозволяє знаходити відповіді на потрібні питання без попереднього вивчення теми. Інформація чітко розділена за категоріями, так що вам зовсім не обов'язково вивчати все заздалегідь. Просто скористайтеся додатком при виникненні проблем.


Зручний і зрозумілий інтерфейс допоможе в короткі терміни дізнатися адекватність призначеного вам штрафу правопорушення, підбере відповідну ситуації статтю КПАП і підкаже - куди дзвонити у разі конфліктної ситуації. Найбільш важливі глави можна внести в «Закладки».



«Антиштраф» для iPhone і iPad - плати менше і рідше«Антиштраф» для iPhone і iPad - плати менше і рідше


В оновленій версії «Антиштрафа» 1.2,

доступна в App Store за $1.99 для iPhone і iPad, додано розділ про зміни до Кпап, що вступили в силу з 1 січня 2012 року, а також, про заплановані зміни в ньому, які вступлять в силу з 1 липня 2012 року. Внесені відповідні зміни санкцій у розділі штрафів.




Немає коментарів:

Дописати коментар