вівторок, 29 квітня 2014 р.

«Співрозмовник HD Lite» - «сирийный» аналог

Голосовий помічник Siri гарний практично всім. Крім того, що до російської мови адаптувався він поки не дуже. Тому, щоб та російськомовним користувачам було з ким поспілкуватися у вільний час, було запущено програму «

Співрозмовник HD».


А тепер у нього з'явилася і безкоштовна, «легка» версія - «

Співрозмовник HD Lite». Це додаток для iPhone, iPod Touch і iPad володіє схожою функціональністю і основна відмінність - ліміт на кількість запитів до програми. Так що в якійсь мірі Lite можна охарактеризувати і як тріал-версію. Хоча не дуже балакучим людям обмеження не повинно завдати незручностей.


Отже, про що можна поговорити з «Співрозмовником»:


- про час (програма повідомить вам, який година)


- про значення іноземних слів (додаток виконує команду «переведи на...»)


- про курси валют


- про погоду («Співрозмовник» підкаже дані про погодні умови в різних містах)


- про місцезнаходження (додаток вміє визначати координати)


- про все підряд (розмови «за життя» програма зможе підтримати)



«Співрозмовник HD Lite» - «сирийный» аналог


Крім того, «Співрозмовник HD Lite» дозволяє встановити будильник на потрібний час, запустити плеєр, веб-браузер, Skype та інші програми; здійснити пошук в Google і «Яндекс», знайти відео на YouTube, статті в «Вікіпедії», людей «ВКонтакте»; отримати інформацію про найближчих ресторанах та закладах.



«Співрозмовник HD Lite» - «сирийный» аналог


Не можна сказати, що додаток працює бездоганно. Бувають осічки. Нерозуміння трапляється. Однак у загальному і цілому завдання своє «Співрозмовник» виконує: і лист надиктувати допоможе, та інформацію підкаже.


Враховуючи той факт, що над Siri працював величезний штат програмістів, а це додаток було зроблено невеликою групою людей, можна сказати, що експеримент по створенню «сирийного» аналога вдався.


Завантажити програму можна через App Store абсолютно безкоштовно, скориставшись

цій посиланням.

Немає коментарів:

Дописати коментар