середу, 30 квітня 2014 р.

Feed Me Oil 2 - пограємо з нафтою?

Feed Me Oil 2 - пограємо з нафтою?

Іноді запозичення деяких ідей дозволяє зробити по-справжньому захоплюючу гру. Це і сталося з першою частиною Feed Me Oil, яка була дещо схожа на World of Goo, але їй все ж вдалося завоювати величезну популярність серед гравців. Це не могло залишитися непоміченим розробниками з Chillingo, і ось вже зараз в App Store за 99 рублів можна придбати нову версію Feed Me Oil 2. Примітно, що якщо раніше гра була доступна у двох версіях для iPhone і iPad, то тепер для покупки доступна тільки універсальна версія.



Feed Me Oil 2 - пограємо з нафтою?



У порівнянні з попередньою частиною Feed Me Oil 2 вдалося істотно просунутися як в плані візуального оформлення, так і по частині геймплея. Основне завдання залишилася незмінною - протягом кожного рівня необхідно «нагодувати» нафтою забавних істот? володіють психоделічним зовнішнім виглядом. Втім, іноді на рівнях можна зустріти реально існуючих тварин.



Feed Me Oil 2 - пограємо з нафтою?



Для доставки нафти в певне місце потрібно використовувати різні інтерактивні предмети, які можна вільно розміщувати на рівні. Вже після проходження першої пари рівнів «арсенал» гравця стає достатньо великим. При появі нових елементів для проходження автоматично запускається гранично зрозуміла інструкція у вигляді додаткового рівня. Тому навіть у тих, хто був не знайомий з першою частиною Feed Me Oil 2 не повинно виникнути жодних проблем при проходженні сиквела.



Feed Me Oil 2 - пограємо з нафтою?



Процес проходження кожного рівня містить всього лише кілька етапів: розставляємо елементи за рівнем, натискаємо на пуск нафти і дивимося вдалося зібрати потрібну кількість у позначеній зоні. Якщо не вийшло з першого разу, то можна в режимі реального часу заново змінити розташування будь-яких елементів на рівні. Підрахунок рейтингу також гранично ясний - вдалося задіяти якомога менше елементів і виконати завдання - отримуєте максимальну кількість зірок.



Feed Me Oil 2 - пограємо з нафтою?



Візуальне оформлення зробила неймовірний стрибок у порівнянні з Feed Me Oil - барвисті рівні з більш приємною оку графікою безумовно сподобаються куди більшій кількості користувачів, ніж аналогічні в першій частині. Все ж в оригінальній Feed Me Oil графіка була далеко не найсильнішою ланкою, так і малювання незвичайних створінь залишала бажати кращого. Не можна не зазначити і відмінну оптимізацію, адже сіквел Feed Me Oil 2 прекрасно працює і на ідевайсах минулих поколінь.



Feed Me Oil 2 - пограємо з нафтою?



Загалом, якщо ви любите захоплюючі логічні головоломки, то Feed Me Oil 2 може виявитися чудовою розминкою для мізків в «після новорічний період». Звичайно, в цей раз вартість Feed Me Oil 2 виявилася дещо вище очікуваною, а кількість допоміжних елементів для проходження рівнів не надто вражає. Тим не менш, Feed Me Oil 2 повністю виправдовує свою ціну і є кращою новою головоломкою в 2014 році.



Завантажити Feed Me Oil 2 з App Store можна за посиланням.

Немає коментарів:

Дописати коментар