неділю, 27 квітня 2014 р.

"Путін-чесс" - майже шахи

Пару тижнів тому ми

згадували про гру "Путін-чесс" від російських розробників - компанії Applifto. Видно, що розробник вирішив зіграти на ім'я програми - адже даного політика знає весь світ! До речі, у гри є своя історія. Дізнатися детальніше про неї можна на офіційному сайті.


Отже, в цілому гра дуже нагадує знамениту класику Lines. Але не було б ніякого резону купувати стару іграшку навіть у новому образі. Тут є свої "фішки" - ви можете пересувати шахові фігури так, як це належить, наприклад, слон - по діагоналі, човен по вертикалі - горизонталі, кінь - літерою «Р»...










Щоб видалити фігури з шахівниці, вам необхідно вибудовувати їх від 4 до 16. Природно, чим довша лінія, тим більше очок ви отримаєте за хід. Розробники називають "Путін-чесс" шахами для одного - і це дійсно так, тому що ви можете грати як білими, так і чорними фігурами.





Як нам розповіли представники з Applifto, особливу увагу вони приділили музиці. Спеціально, щоб зрозуміти професіоналізм композиторів, для тестування ми використовували якісні навушники, і ми хочемо сказати, що гра отримала чудове звуковий супровід, яке буде у вас крутитися в голові після того, як ви закінчите грати!










Не забули майстри з Applifto і таблиці рекордів. Якщо ви думаєте, що вже досягли максимальний результат, то не забудьте зареєструватися в системі, щоб поміряється силами з іншими гравцями. Поки їх небагато, тому у вас є дуже великий шанс вибитися в лідери.





Розробники вирішили не скупитися і зробили гру універсальною, тобто ви зможете грати в неї як на iPhone, так і iPad. За обидві версії вам доведеться віддати 1 долар. До речі, грати краще на iPad, завдяки його чудовому екрану!










Нам гра дійсно дуже сподобалася, і, мабуть, вона займе своє місце поруч з іконкою "іПланеты". Та й ціна мінімальна - поспішіть! Відповідаючи на питання з першого абзацу, ми повинні відзначити, що крім назви у грі немає більше натяків на ВВП.

Немає коментарів:

Дописати коментар