середу, 30 квітня 2014 р.

For Basic Functions - рінгтони на всі випадки життя

For Basic Functions - рінгтони на всі випадки життя

Якщо вам набридли одноманітні дзвінки дзвінки або повідомлення, спробуйте додаток

For Basic Functions від студії розробників iHoops.


Гарна добірка рингтонів дає можливість знайти і встановити саме ту мелодію, яка буде відповідати настрою в той чи інший момент. А великий вибір та різноманітність допомагають завжди залишатися "на позитиві". У програмі є як і абсолютно нові мелодії, так і ті, які вже встигли полюбитися користувачам, але в новій цікавій обробці.


Мелодії з програми можна встановити на


-Дзвінки;


-Повідомлення;


-Листи;


-Нагадування;


-Повідомлення Twitter;


-Голосові повідомлення;


-Будильник;


-Календар.



For Basic Functions - рінгтони на всі випадки життяFor Basic Functions - рінгтони на всі випадки життя


Програма працює на всіх пристроях що підтримують iOS 5 і вище і, що дуже зручно, в режимі оффлайн, що виключає необхідність доступу до інтернету.


Плюс до всього в додатку є фото і відеоінструкція по установці. Кожен крок детально описано та проілюстровано скріншотом, так що встановити додаток дуже просто, так само, як і користуватися ним.






For Basic Functions - рінгтони на всі випадки життя


Додаток

For Basic Functions для iPhone і iPad доступний в App Store за $0.99. Якщо ви хочете отримати промо-код для безкоштовного скачування, пройдіть по посиланню.


Кожен зареєстрований користувач може залишити заявку на отримання промокода на сторінці

в нашому спеціальному розділі (для цього потрібно натиснути на посилання "Залишити заявку на промокод"). Заявки приймаються тільки таким чином. Не треба залишати їх у коментарях або просити там промокод. Всі промокоди розподіляються програмою випадковим чином серед усіх претендентів. Після закінчення розіграшу потрібно буде знову зайти на сторінку програми. Якщо ви увійшли в число переможців, ви побачите свій промо-код. Якщо ви не виграли, то побачите повідомлення: "Промокод вам не дістався".

Немає коментарів:

Дописати коментар