середу, 23 квітня 2014 р.

Versi Stand - постав iPad!

Компанія з промовистою назвою Cool Invent анонсувала новинку: оновлену підставку під iPad і iPhone, яку вони охрестили Versi Stand. Версія розроблена для роботи не тільки з новими гаджетами, що використовують Lightning-коннектор, але і з тими, що оснащені старими портами, так що проблем з сумісністю не виникне.



Versi Stand - постав iPad!


Доступні різні версії стенду, які дозволяють утримувати як один гаджет, так і декілька відразу.



Versi Stand - постав iPad!


Підставка аніскільки не заважає користувачам бродити по Мережі, грати в ігри або спілкуватися в соц. мережах, так що це ідеальне рішення для тих, хто використовує планшет в умовах офісу або будинку. Особливо, враховуючи, що гаджети на підставці автоматично заряджаються. Аксесуар дозволяє обертати пристрій на 180°, а також нахиляти його на 90°. Всі кабелі приховані усередині новинки, так що нічого не стирчить і не псує зовнішній вигляд.



Versi Stand - постав iPad!


Говорячи про дизайн, варто відзначити, що творці постаралися використовувати максимально прості і лаконічні рішення, як, швидше за все, сама вчинила б Apple, якби взялася за створення подібного аксесуара. Аксесуар коштує $189, а докладніше довідатися про нього можна

тут.

Немає коментарів:

Дописати коментар