вівторок, 29 квітня 2014 р.

«1000 кращих місць Землі» - у вашому iPad

«1000 кращих місць Землі» - у вашому iPad

Відоме російське видавництво «ЕКСМО» одним з перших «китів» книжкового бізнесу звернуло свою увагу на ринок мобільних додатків для iOS, оцінивши її перспективи.


C тих пір було випущено кілька різнопланових додатків, кожне з яких за якістю перевершував попередній. Це і презентабельно оформлені кулінарні рецепти з колекції журналу «Хлібсіль», що представляють кухонні традиції різних країн, і пізнавальні, барвисто оформлені «подарункові» видання («100 найкрасивіших місць Росії»).


До останньої серії можна зарахувати і інтерактивну енциклопедію для iPad

«1000 кращих місць Землі», яка стане неоціненним помічником всім тим, хто не уявляє свого життя без подорожей і «підкорення» нових для себе місць на карті світі. Сьогодні ми розповімо саме o ній.


Додаток має три режими перегляду. Перший пропонує користувачеві познайомитися c самими загадковими куточками Землі в довільному порядку. Гортайте і вам відкриються невідомі раніше краси далеких земель - каньйони Америки і древні міста майя, таємничий та заворожливий Форт Амбер, Золотий Храм і Мертве море...



«1000 кращих місць Землі» - у вашому iPad


Якщо ж вашу увагу привернув певний об'єкт, натиснувши на відповідну кнопку в меню, ви зможете відразу ж отримати вичерпну o ньому інформацію - карти місцевості, приблизні ціни на транспорт, житло і харчування. Перегляд супроводжують реалістичні звуки природи, додають додатком інтерактиву. Вподобані місця ви можете додати в «Улюблені».



«1000 кращих місць Землі» - у вашому iPad


Другий режим - «Країни». Натиснувши на певну країну на карті світу, ви отримуєте перелік об'єктів тільки в її межах.


Третій режим - мабуть «родзинка» цього додатка - пошук по параметрам. Наприклад, вам потрібні пам'ятки тільки в країнах c безвізовим для росіян в'їздом. Шукаємо і знаходимо. Погодьтеся, дуже зручно.



«1000 кращих місць Землі» - у вашому iPad


Окремої похвали заслуговує оформлення - унікальні фотографії у високому дозволі, ємні, професійно написані тексти, зручний інтерфейс, швидке завантаження.



«1000 кращих місць Землі» - у вашому iPad


Словом, ми маємо справу з одним, на сьогоднішній день, з кращих додатків з подорожей і туризму. Все виконано на рівні і він досить високий. Сьогодні ( і протягом тижня)

«1000 кращих місць Землі» для iPad в App Store можна завантажити за половину його звичайною вартістю - $1.99. Мандрівники оцінять.



«1000 кращих місць Землі» - у вашому iPad








Немає коментарів:

Дописати коментар