неділю, 27 квітня 2014 р.

Woodla - опинившись з головою в грі

Кожен день в App Store з'являються сотні нових додатків, які претендують на перші місця в ТОПах, але, на жаль, лише деякі з них являють реальну цінність для розвитку індустрії ігор. Сьогодні ми хочемо звернути вашу увагу на новий додаток, розроблене нашими співвітчизниками,

Woodla: Велика Башта.


Насправді дана гра - це всього лише перша частина з серії ігор з доповненої реальності. Додаток особливо цікаво тим, що включає в себе відразу кілька жанрів: тут можна побачити і Hidden-Object, і RPG, і аркадну складові. Простір навколо вас стає полем де заховані об'єкти, але тут же є ще й монстри, які також літають поруч і їх треба атакувати.






Woodla - опинившись з головою в грі Woodla - опинившись з головою в грі




RPG ж складова полягає в можливості прокачування персонажа, його умінь і артефактів, на нього надягнутих. Також ви можете створювати квести спеціально для своїх друзів, знайшовши їх у мережі Facebook: вибираємо одного і можемо заховати що-то для нього в сутінках. Після цього до нього прийде Push-повідомлення з пропозицією зіграти у ваш квест.





Звичайно ж, у такій грі не може не бути історії. Протягом багатьох років, Велика Башта охороняла наш світ від астрального сутінок, в якому породжувалися вади і самі темні істоти. Вежа була кордоном між спокоєм і лютим хаосом.






Woodla - опинившись з головою в грі Woodla - опинившись з головою в грі




Маги не тільки стерегли існування світу, але також ділилися своїми знаннями з юними чарівниками, несучи в світ добро і добробут. Мир і спокій панували під склепіннями найкрасивіших залів вежі. Все це було до сьогоднішнього дня... Більш докладно розповість історію відео:










Гра адаптована під iPhone 5 і iPhone 4S, на більш ранніх моделях можуть спостерігатися проблеми з продуктивністю.





Немає коментарів:

Дописати коментар