середу, 30 квітня 2014 р.

Apple все ж розробляє окуляри доповненої реальності

Компанія Google стала однією з перших, продемонструвавши робочий прототип окулярів доповненої реальності Google Glass, які доступні для розробників вже зараз.


Судячи з усього, Apple також працює над схожим проектом, так як не так давно був опублікований новий патент компанії на «портативний девайс, основним елементом якого є дисплей».


За цим застарілим назвою ховається технологія для створення окулярів доповненої реальності, розробкою яких займається Apple. В якості власника патенту вказано голова по дизайну Apple Крістофер Сандерс.


У патенті відсутня інформація про зовнішньому вигляді пристрою, але зазначено, що воно може з'єднуватися з іншими за допомогою Wi-Fi і Bluetooth, а також виглядати як буденна річ користувача, яка зможе демонструвати мультимедійний контент.



Apple все ж розробляє окуляри доповненої реальності


Пристрій може оснащуватися системою сонарів, лазерними сенсорами, датчиками температури і тиску, а також безліччю інших.


На жаль, на поточний момент немає ніякої інформації про можливу дату релізу окулярів доповненої реальності або їх аналога від Apple.

Немає коментарів:

Дописати коментар