середу, 31 грудня 2014 р.

Zombie Fish Tank: природний відбір в дії

Гра Zombie Fish Tank, створена компанією Chillingo, являє собою такий собі мікс із аркади і колекціонування акваріумних рибок. У першій її складовій вам потрібно буде нещадно пожирати більш слабких риб, щоб вирости більше і зжерти більш велике населення акваріума.



Zombie Fish Tank: природний відбір в дії


Природно, щоб не припинити свій рух до досконалості, вам потрібно уникати зустрічі з більш великими представниками морської фауни. Крім цього рекомендується не гидувати і токсичними відходами, які зроблять ненаситну маленьку рибку ще більш смертоносною. В іншій частині гри вам треба просто купувати ваших улюблених зомбі-рибок, заповнювати ними свій акваріум і розслабившись спостерігати за процесом природного відбору.



Zombie Fish Tank: природний відбір в дії


Керувати своєю рибою-вбивцею можна шляхом повороту екрану, а по подвійному натисненню, проводиться перекалібровка акселерометра, яка повертає центр екрану на початкову позицію.


Деякі з з'їдених риб роняють спеціальні бонуси, типу магніту, лазера або реактивної установки. А з деяких падають різні перешкоди у вигляді отрути або свинцевого грузила. Також з риби можна добути «Zomboils», які є внутрішньоігровий валютою. На них можна купувати рибок в акваріум і різні бонуси, здатні допомогти подолати наступний рівень. На кожному рівні вам необхідно виконувати різні завдання. І якщо в одному випадку потрібно просто зібрати три монетки, то в іншому може знадобитися з'їсти мозок.



Zombie Fish Tank: природний відбір в дії


Додаючи рибок в акваріум можна покращувати швидкість, броню і інші параметри. Всього в акваріум міститься вісім риб, але завжди можна замінити одну рибку на іншу.



Zombie Fish Tank: природний відбір в дії


Ну і природно, місцеву валюту ви можете придбати за реальні гроші через in-App магазин. Втім, робити цього не обов'язково, тому що на кожному рівні гри генерується приблизно 200 Zomboils, і при належній вправності їх буде вистачати на все. Всього в Zombie Fish Tank є 40 рівнів, за яким плаває більше 80 різних кровожерливих істот, а красива двомірна графіка тільки підстьобує гравця йти все далі і далі.



Zombie Fish Tank: природний відбір в дії


Вартість гри на App Store становить 33 рубля і це не такі великі гроші, щоб не нудьгувати в аеропорту або під час тривалої поїздки.

Завантажити гру можна вже зараз.

Немає коментарів:

Дописати коментар