понеділок, 29 грудня 2014 р.

Sensory - розблокування iPhone голосом

До виходу п'ятого покоління iPhone залишається трохи часу, але все ж, різні розробники та дизайнери все дивують нас своїми уявленнями про наступному поколінні ігаджета. На цей раз, компанія Sensory представила технологію, яка може розпізнавати і аналізувати різні звуки.



Sensory - розблокування iPhone голосом


У майбутньому це може послужити черговий відмінною функцією Siri: розблокування iOS-смартфона за допомогою звуку, або розпізнавання людей, для яких можливо буде ставити різні варіанти доступу. Наприклад, якщо iPhone розблокував власник гаджета, то для нього відкривається повний доступ до девайсу, якщо ж те саме проробив стороння людина, то, можливо, для нього не буде можливості входу.



Sensory - розблокування iPhone голосом


Поки невідомо, чи понесе дана розробка сторонню підтримку, і зараз про це говорити ще рано, тому що практично ніхто не знає, які можливості, і, навпаки, недоліки є у такої технології.


Можливо, що вона буде представлена на CTIA Wireless 2012, яка відбудеться наступного тижня. Варто нагадати про недавньому співпрацю Sensory з компанією Tensilica. Їх спільна робота була спрямована на впровадження «голосових» технологій в різні мікросхеми, але з метою менбшего споживання енергії.


Можливо, в майбутньому, для розблокування вашого iPhone потрібно буде сказати «Slide to Unlock».

Немає коментарів:

Дописати коментар