вівторок, 30 грудня 2014 р.

Apple починає продавати відновлену техніку на eBay

9to5Mac несе добру звістку всім фанатам техніки Apple, у яких з якихось причин проблеми з фінансами. eBay і Apple пропонують нам нову послугу. Не зовсім ясно, підштовхнув чи власників відомої торгової площадки до цього рішенням економічна криза, чи якісь інші причини, але портал розпочав реалізацію відновлених продуктів Apple.


В принципі, Apple вже досить давно реалізує техніку з дефектами, повернену в магазин після покупки протягом 30 днів, відремонтовану і з переустановленным програмним забезпеченням, яку прийнято називати «відновленої», але робити це через eBay компанії ще не доводилося.



Apple починає продавати відновлену техніку на eBay





До реалізації готова величезна кількість MacBook Air, MacBook Pro, iPad і iPod Touch. Керівництво порталу гарантує, що кожен лот пройшов штатну перевірку Apple на якість і забезпечений повною заводською гарантією на рік. До того ж всі продавані через новий сервіс iPad і iPod оснащені новою батареєю.



Apple починає продавати відновлену техніку на eBay


А ще більше нас порадує ціна на улюблені гаджети. Наприклад, iPad 3, с подержкой Wi-Fi і пам'яттю 32 Гб обійдеться покупцеві в 469 доларів. MacBook Pro, з 15 - дюймовий дисплеєм, процесором на 2.4 гігагерца, 4 гігабайтами оперативної пам'яті й жорстким диском на 750 гігабайт коштує $1.699.

Немає коментарів:

Дописати коментар