неділю, 28 грудня 2014 р.

Magic Bricks - кубик до кубика

Magic Bricks - кубик до кубика

Жанр пазлів і головоломок завжди буде мати широку і стабільну аудиторію шанувальників. По-перше, це кращий спосіб вбити час в хвилини вимушеного очікування (в метро, наприклад), і крім того, не без користі для справи - поки ви вирішуєте логічні завдання, скорочуючи дорогу, ваш мозок активно працює.



Додаток Magic Brickso який сьогодні піде мова, саме з цього розряду. Суть гри проста - вам потрібно прибрати всі ці чарівні кубики c ігрового поля, намагаючись заробити максимальну кількість очок.


Виглядає це наступним чином. За межами ігрового поля знаходяться кубики тих же кольорів, що і всередині. Однак, на відміну від внутрішніх кубиків, зовнішні можна рухати по напрямку до внутрішніх того ж кольору і після отримання комбінації з декількох кубів (двох і більше), вона тут же зникає, приносячи вам окуляри. «Зовнішні» кубики підганяються до «внутрішнім» при натисканні і вказування напрямку руху.



Magic Bricks - кубик до кубикаMagic Bricks - кубик до кубика


Шикувалися в ряд по горизонталі або вертикалі, група кубиків однакового кольору «згорає». Чим більше група кубиків однакового кольору - тим більше ви одержує очок. У грі є підказки - число на кубику вказує, скільки кубиків конкретного кольору вам потрібно зібрати, щоб група зникла c поля.


При всій зовнішній простоті, Magic Bricks являє собою захоплюючий і затягує головоломка, в якій доступні три режимі гри - крім класичного (100 рівнів), ви можете випробувати свою кмітливість у режимах «Експерт» (80 рівнів) і «Головоломка» (50 рівнів).



Magic Bricks - кубик до кубикаMagic Bricks - кубик до кубика


Режими відрізняються один від одного ступенем складності. Якщо в «Класиці», щоб знищити кубик, потрібна група мінімум з двох кубиків певного кольору, то в «Експерті» кубиків потрібно вже три. У режимі головоломки завдання ускладнюється - гравцеві надається обмежена кількість кубиків, необхідне для проходження рівня.



Magic Bricks - кубик до кубикаMagic Bricks - кубик до кубика


Увійти до режими можна з головного меню, де також можна знайти розділи «Правила», який в інтерактивній формі підкаже новачкові, що потрібно робити, і «Окуляри», у якому ви бачите свої результати і час їх досягнення.



Гра доступна в App Store за $0.99однак розробники передбачили і наявність ознайомчої free-версії.

Немає коментарів:

Дописати коментар