вівторок, 30 грудня 2014 р.

«Шедеври класичної музики»: вічні цінності у вашому iPhone і iPad

Класична музика - це мистецтво поза часом. Навіть після сотень років вона продовжує турбувати розуму і серця вдячних слухачів. Якщо ви втомилися від одноманітної попси або електроніки і хочете послухати Музику з великої літери, можливо, настав час звернутися до класики. У цьому вам допоможе новий додаток для iPhone і iPad

«Шедеври класичної музики». Отже, що ж являє собою це додаток.


«Шедеври класичної музики» успішно поєднують в собі велику колекцію композицій від кращих композиторів світу і енциклопедію, розповідає про їх життя і творчість. Таким чином, вам пропонується з головою зануритися в світ сонат і етюдів у всього кілька дотиків до екрану.



«Шедеври класичної музики»: вічні цінності у вашому iPhone і iPad«Шедеври класичної музики»: вічні цінності у вашому iPhone і iPad


У додатку можна виділити два основних розділи:



Музична колекція


Тут зібрані кращі твори світових авторів від Баха до Хачатуряна, від Генделя до Шостаковича. Усі композиції можна розсортувати по авторам, або за назвою твору. Також вам надається можливість створювати власні плейлисти з вподобаних мелодій.



Інформація про композиторів


В даному розділі зібрана максимально повна біографічна інформація про подані в додатку композиторів. Ви зможете не тільки дізнатися, як виглядав Антонін Дворжак або Гектор Берліоз, але і прочитати про їх життєвих перипетіях і найбільш відомих творах. Таким чином, з допомогою «Шедеврів класичної музики» ви зможете не тільки слухати музику, але і освічуватися.



«Шедеври класичної музики»: вічні цінності у вашому iPhone і iPad«Шедеври класичної музики»: вічні цінності у вашому iPhone і iPad


Головною перевагою цієї програми є те, що ви можете слухати класичну музику навіть без підключення до Інтернету. Достатньо один раз закачати вподобану композицію, і ви зможете прослухати її в будь-який момент: і в метро, і в літаку. Програма «Шедеври класичної музики» ні в чому не поступається вбудованому плеєру: воно так само підтримує фонове відтворення, AirPlay і дистанційне керування.


Так що якщо ви готові відкрити для себе чарівний світ класики, скачивайте додаток "Шедеври класичної музики" і насолоджуйтесь кращими творами світової культури.



Програма «Шедеври класичної музики» має середній рейтинг 5 зірок і доступний в App Store за ціною 66р.

Немає коментарів:

Дописати коментар