вівторок, 30 грудня 2014 р.

Продажі iPhone можуть виявитися нижче, ніж очікувалося

В Мережі та друкованих виданнях час від часу з'являються пророцтва про швидкий крах Apple. І хоча більшість з них так само малоймовірні, як і пророцтво майя про кінець світу, аналітики з завидною завзятістю продовжують лякати людей.



Продажі iPhone можуть виявитися нижче, ніж очікувалося


Черговим аналітиком, оглашающим погані вісті для Apple, став Крістофер Кэзо (Christopher Caso) з Susquehanna Financial Group. Він стверджує, що Apple скорочує замовлення на iPhone у «широкого кола постачальників», а результати продажів iPhone 5 в першій чверті 2013 року будуть коливатися між 35-40 мільйонами одиниць, хоча раніше прогнозувалися цифри в 40-45 мільйонів.



Продажі iPhone можуть виявитися нижче, ніж очікувалося


Портал bgr.com також наводить думку аналітика про те, що результати продажів iPad будуть нижчими, ніж очікувалося - багато в чому через те, що покупці віддадуть перевагу iPad Mini. Однак той же фахівець зазначає, що подібні тенденції, швидше за все, не призведуть до різкого падіння акцій, оскільки вони вже відображені в поточному курсі.



Продажі iPhone можуть виявитися нижче, ніж очікувалося


Кэзо скептично ставиться до чуток про появу нового iPhone в найближчому майбутньому. «Оскільки iPhone 5 з'явився на ринку всього кілька місяців тому, а в Китаї, наприклад, реліз відбувся лише днями, ми не вважаємо, що можливий швидкий реліз нового iPhone. Також не видно передумов для появи нового флагмана і на виробничих підприємствах Apple. Можливо, компанія випустить бюджетну версію iPhone в найближчому майбутньому, оскільки висока ціна iPhone знижує інтерес покупців, однак це, швидше за все, буде глибока переробка вже наявного смартфона, а не новий апарат», - цитує аналітика bgr.com.

Немає коментарів:

Дописати коментар