понеділок, 29 грудня 2014 р.

Note++ - блокнот і калькулятор!

Часто буває ситуації, коли треба одночасно щось порахувати і залишити замітки до цих дій. Простий приклад: збираючись в магазин, вдома ви розраховуєте свій бюджет за ціною: "150 рублів витратити на "Докторську" + 50 рублів на нову жуйку + 20 рублів на хліб * 2 батона +... =" і тут ви починаєте шукати калькулятор і заново все це вважати. Більше вам не доведеться робити - розробник Іван Гуров випустив програму, яка допоможе вам в цьому нудному справі -

Note++.






Note++ - блокнот і калькулятор! Note++ - блокнот і калькулятор!




Інтерфейс програми виконаний у стандартному стилі і дуже нагадує стандартні "Нотатки". Так і функція у них практично ідентична, але Note++ володіє одним помітним плюсом. Вказуючи у примітці арифметичні знаки (множення замінює зірочка - "*"), а потім поставивши рівності ("=") програма автоматично підрахує результат.







Note++ - блокнот і калькулятор!




Це маленьке (його розмір всього 0.6 мегабайт! ), але корисний додаток створено для людей, яким не потрібні потужні калькулятори! Якщо ви в магазині заплуталися, то Note++ вам доведеться якраз до речі. Програма відмінно вважатиме, наприклад, скільки вам доведеться заплатити за 0, 394 грама ковбаси, знаючи при цьому її вартість. А ціна в 1 бакс - це всього лише банку або Коли один батончик Снікерса.

Немає коментарів:

Дописати коментар