понеділок, 29 грудня 2014 р.

TSMC збільшує обсяги поставок чіпів для продукції Apple

Схоже, що співпрацю Apple з тайванською Semiconductor Manufacturing Company продовжує розвиватися. TSMC вже забезпечує постачання чіпів для iPhone і iPad через виробничі потужності Broadcom, CSR, Cirrus Logic і Qualcomm. В добавок до цього, згідно з даними DigiTimes, корпорація отримала замовлення від Dialog Semiconductor на виробництво чіпів управління харчуванням для продукції Apple.





TSMC і Dialog оголосили про створення спільного підприємства, для освоєння технології bipolar-CMOS-DMOS (BCD). Саме це нововведення буде застосовано в інтегральних схемах керування живленням, які наблизяться як раз вчасно, щоб застосувати їх на iPhone нового покоління.





Зростаюча роль TSMC в ланцюжку поставок Apple дозволяє зробити висновок, що саме вона приступить до виробництва процесорів А6 і А7 для майбутніх пристроїв на платформі iOS.





Інтерес Apple до тайваньського виробника багато пояснюють бажанням компанії диверсифікувати джерела постачання високотехнологічних чіпів. Нагадаємо, що раніше основним постачальником чіпів, мікропроцесорів і дисплеїв для ідевайсов була південнокорейська корпорація Samsung - основний конкурент Apple на ринку смартфонів і планшетних комп'ютерів.

Немає коментарів:

Дописати коментар