понеділок, 29 грудня 2014 р.

Стів Джобс хотів зробити безкоштовний доступ до Wi-Fi для всіх

Стів Джобс хотів зробити безкоштовний доступ до Wi-Fi для всіх

Стів Джобс завжди відрізнявся новаторськими ідеями в області IT. Днями авторитетний журналіст Уолт Моссберг поділився заміткою про плани Стіва Джобса про надання безкоштовного доступу до Wi-Fi в США.




«У першого iPhone був ряд проблем з прийомом сигналу для доступу до Мережі, але при цьому його користувачі могли використовувати Wi-Fi. На жаль, ця функція аналогічно мала серйозним недоліком - практично всі бездротові мережі були захищені паролем і прості користувачі не могли отримати доступ до Інтернету.



Але одного разу він сказав мені, що хоче вирішити цю проблему і зробити безкоштовний доступ до Мережі через Wi-Fi нормою для всіх. Звичайно ж, він розумів важливість захисту конфіденційних даних, але Стів збирався розробити технологію, яка забезпечить безкоштовний доступ в Мережу через Wi-Fi для всіх», - поділився спогадами Уолт Моссберг.




За його словами, Стів Джобс збирався працювати безпосередньо з виробниками маршрутизаторів для інтеграції спеціального чіпа, расшаривающего доступ до Інтернету, без можливості доступу до внутрішньої інфраструктури Wi-Fi. Завдяки цьому всі роутери по всьому світу могли б надавати безкоштовний доступ до Wi-Fi, а реалізувати автоматичне підключення iPhone до будь-якої з таких мереж було б досить простим завданням.

Немає коментарів:

Дописати коментар